<p>Dvostruka prijevara</p>
Dvostruka prijevaraKino Zona
StoryEditor
KINO ZONA: VEČER SMIJEHA NA LJETNOJ POZORNICI

"The Unbearable Weight of Massive Talent" i Nicolas Cage u autoironičnoj komediji...

Nakon vikenda uz magični ljubavni triler "Dvostruka prijevara" ove srijede stiže nam dugo očekivana urnebesna, praktički domaća (snimana u Hrvatskoj), autoironična komedija "The Unbearable Weight of Massive Talent", koja garantira večer punu smijeha, ali i akcije! - najavljuje novi filmski hit na velikim ekranima KIno zona.

Neispunjen i suočen s financijskom propašću, glumac Nick Cage prihvaća ponudu od milijun dolara da prisustvuje rođendanskoj zabavi bogate obožavateljice. Stvari poprimaju sasvim neočekivani obrat kada CIA-in operativac regrutira Cagea za neobičnu misiju. Preuzimajući životnu ulogu, ubrzo se nađe u kanaliziranju svojih najpoznatijih i najomiljenijih likova kako bi spasio sebe i svoje voljene, kako se sve odvijalo i završilo pogledajte danas.

Ova urnebesna premisa uspješno je prebačena u film s kojim obožavani Nick Cage nakon hrpe kvalitetom upitnih naslova nastavlja mini niz kritički i filmofilski prihvaćenih uradaka koje mnogi svrstavaju među najboljima mu u karijeri. Među njima se dakako našla i autoironična akcijska komedija ‘‘The Unbearable Weight of Massive Talent‘‘ kroz koju nam Cage spremno pokazuje kako zna primiti šalu na vlastiti račun, ali i otvoreno prokomentirati sve svoje krive poteze u turbulentnoj karijeri.

Društvo u ovoj duhovitoj avanturi čine mu uvijek raspoloženi Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Paco León i Neil Patrick Harris, dok je za režiju i scenarij Tom Gormican, a za izvanredni vizualni dojam pobrinuo se HAVC, grad Dubrovnik i okolni otoci gdje je film sniman!

Zajedno se smijemo u srijedu, 21. rujna na ljetnoj pozornici Kino Zone, od 20:00!

*Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 19:00.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

21.09.2022., 09:00h
ZADARSKI TJEDNIK
16. travanj 2024 10:55