Hey Ho Bojan i Meho KupUdruga Za Autizam Zadar
StoryEditor
ZAHVALA: UDRUGA ZA AUTIZAM ZADAR

Veliko hvala svima koji su bili na Hey Ho Bojan i Meho Kupu! Prikupljeno preko 10.000 kuna...

Iako je do zadnjeg trena bilo odlučujuće hoće li se kup održati ili ne zbog nestabilnog vremena koje je prevadavalo prošlog tjedna, na sreću svih, humanitarna akcija Hej Ho Bojan i Meho kup održan je 17. rujna na dikljanskom Zgonu.

Iz Udruge za autizam Zadar stižu odlične vijesti. Naime, prikupljeno je ni više ni manje nego- 10.080 kuna.

Svaka kuna je važna, budući da Udruga skrbi o potrebama odraslih i djece, svima njima od neizmjerne važnosti je rehabilitacija, kroz koju se uči, savladava, bori, prihvaća, a sve u cilju boljitka i konačno kvalitete života...

Svaka kuna je važna, budući da Udruga skrbi o potrebama odraslih i djece, svima njima od neizmjerne važnosti je rehabilitacija, kroz koju se uči, savladava, bori, prihvaća, a sve u cilju boljitka i kvalitete života.

image

Hey Ho Bojan i Meho Kup

Udruga Za Autizam Zadar

Ana Tomašević, dopredsjedniica kazala nam je o dojmovima.

"Presretni smo, jako nam je drago da se akcija održala i da su prikupljena sredstva. Hvala svima od srca.". ističe Ana.

image

Hey Ho Bojan i Meho Kup

Udruga Za Autizam Zadar

Iako je taj dan bilo oblačno, hladno, kiša je kišovito, oborine su za vrijeme trajanja kupa poštedjele gledatelje I natjecatelje, a koliko je bilo zabavno, možemo vidjeti po fotografijama koje nam je Udruga ustupila za objavu.

Od noviteta može se izdvojiti još i suradnja s Konjičkim klubom Maximus, gdje čalnovi mogu pohađati satove jahanja, te je u tijeku i dogovor s Plivačkim klubom Zadar, s kojim bi u suradnji članovi i članice mogli ostvariti i satove plivanja. Sve te aktivnosti koje se tiču rehabilitacije koštaju, ali u Udruzi se radi na tome da svakome od njih one budu dostupne... - najavljuju u Udruzi.

Od noviteta može se izdvojiti još i suradnja s Konjičkim klubom Maximus, gdje čalnovi mogu pohađati satove jahanja, te je u tijeku i dogovor s Plivačkim klubom Zadar, s kojim bi u suradnji članovi i članice mogli ostvariti i satove plivanja. Sve te aktivnosti koje se tiču rehabilitacije koštaju, ali u Udruzi se radi na tome da svakome od njih one budu dostupne.

Jahanje i plivanje kao aktivnost povoljno djeluju na razvoj, motoriku, kao I na cijelo psihofizičko stanje kako odraslih tako i djece, posebice kada je riječ o osobama s invaliditetom, u Udruzi nam kažu kako se vesele novim projektima i suradnjama.

Iz Udruge popručuju i kako su jako zahvalni i sretni te se nadaju da će biti još akcija i suradnji, jer svaki vid rehabilitacije je važan i potreban, kako za djecu, tako I za odrasle...

image

Hey Ho Bojan i Meho Kup

Udruga Za Autizam Zadar

Članovi su se javno zahvalili sudionicima i organizatorima, također i na prikupljenim donacijama i putem društvenih mreža, preko Facebooka.

Nadamo se da će im ova jesen i zima biti ispunjena brojnim aktivnostima, na radost velikih i malih članova, te da će građani, ali i institucije pokazati dobro srce, jer zadarska Udruga za autizam nas treba tijekom cijele godine.

"Otvoreni smo za nove ideje I inicijative" – poručila je Tomašević na kraju.

image

Hey Ho Bojan i Meho Kup

Udruga Za Autizam Zadar
22.09.2022., 08:34h
JOSIPA ZEKANOVIĆ
25. travanj 2024 15:57