BIOGRAD, 7.9.2022. Prikupljanje igracaka za KBC Zagreb... Igračke se prikupljaju u TIC-u Biograd, kod Turističke zajedniceVelimir BrkiĆ
StoryEditor

Crveni križ Biograda na Moru prikuplja igračke za djecu u KBC Zagreb

Crveni križ Biograd na Moru na inicijativu zajednice ponukani apelom, prikuplja slikovnice, stripove, bojanke i igračke za malene pacijente Kliničkog bolničkog centra - KBC Zagreb.

Igračke se prikupljaju u prostoru TIC-a u Biogradu na Moru koji će biti otvoren za prikupljanje do petka, 9. rujna 2022., od 8 do 14 sati, (adresa: Trg hrvatskih velikana 20) – nasuprot +Turističke zajednice, odmah do semaforskog raskrižja kod Autobusnog kolodvora.

Ako imate nešto od navedenog, a u dobrom je stanju, možete donirati – vaše od srca poklonjene igračke zasigurno će izmamiti osmijeh na lica te će doprinijeti boljoj kvaliteti života i olakšati djeci vremensko razdoblje koje provode u bolnici.

Važno je znati da igračke koje želite darovati treba oprati, dezinficirati, posušiti te ih zamotati svaku posebno u ukrasni cRprozirni papir (bojanke i slikovnice prebrisati i također zapakirati).

Kao znak pažnje i podrške djeci možete napisati i ohrabrujuću poruku.

Medicinska sestra Bernardica Pavlić Pračić akciju prikupljanja plišanaca pokrenula je još za Božić 2020. godine, a putem koje svaki mališan koji dođe na pregled dobije na poklon plišanu igračku koju sam izabere te se time smanji stres i strah kod djece izazvan pregledima i pretragama koje prolaze.

07.09.2022., 17:38h
19. travanj 2024 01:43