Ljeto na PašmanuOtok Pašman
StoryEditor

Općina Pašman nastavlja s turističkim rekordima, u odnosu na 2019. - 10 posto više dolazaka, 23 posto "plus" noćenja!

U razgovoru s direktoricom TZO Pašman Petrom Perinović, na području općine i ove godine se ostvaruju izvrsni turistički rezultati i ruše se rekordi. Tako je u kolovozu ostvareno 1 posto više dolazaka i 18 posto više noćenja nego u istom promatranom razdoblju u 2021. godini.

– S obzirom da smo u kolovozu 2021. godine premašili brojke iz 2019., ovogodišnji rast za kolovoz usporedno s 2019. godinom jest 2 posto u dolascima i 23 posto u noćenjima. Brojke govore u prilog tome da su turisti duže boravili u destinaciji, pojasnila je Perinović.

Na razini godine ostvareno je u odnosu  na 2019. godinu 10 posto više dolazaka i 23 posto više noćenja.

Očekujemo dobru posezonu kojoj će svakako doprinijeti toplo i ugodno vrijeme koje bi nas trebalo pratiti do kraja rujna, tvrdi nam direktorica TZO-a...

– Ovakvi rezultati svakako su odraz zajedničkog ulaganja svih dionika u turizmu; TZO Pašman, Općine Pašman te promotivnih aktivnosti koje koordinirano provodi TZZŽ. Pašman nudi niz aktivnosti i mogućnosti za boravak u prirodi, potpuni odmor, uživanje u hrani, prekrasne pejzaže, panorame, kristalno čisto more i pješčane plaže. Očekujemo dobru posezonu kojoj će svakako doprinijeti toplo i ugodno vrijeme koje bi nas trebalo pratiti do kraja rujna, nastavlja direktorica TZO-a.

Za kraj Perinović dodaje da TZO Pašman planira nastavak zajedničkih aktivnosti kojima će podići vidljivost, ali i nastaviti niz izvrsnih turističkih rezultata koji se ostvaruju posljednjih godina.

image

Ljeto na Pašmanu

Otok Pašman
11.09.2022., 01:57h
20. travanj 2024 02:17