35359
Pu Zadarska
StoryEditor
30-godišnjak upravljao plovilom

Djevojka u teškoj nesreći kod Vrgade ostala bez noge, čudo da je ostala živa

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ugrožavanje posebnih vrsta prometa.

Sumnjiči ga se da se u utorak, 23. srpnja oko 17 sati u blizini otoka Vrgada  kao voditelj brodice koji je odgovoran za plovilo i posadu broda,  tijekom korištenja plovila u najmu, nije pridržavao propisa o sigurnosti brodskog prometa te drugih propisa i pravila iz sigurnosti plovidbe i zaštite ljudskih života na moru, sukladno odredbama Pomorskog zakona, uslijed čega je u moru, u neposrednoj blizini plovila došlo do ozljeđivanja 23-godišnje hrvatske državljanke, putnice s plovila.

Ozlijeđenoj 23-godišnjakinji u Općoj bolnici Zadar utvrđene su teške tjelesne ozljede te je zadržana na daljnjem liječenju.

Nakon provedenog  kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 30-godišnjaka, Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, podnosi se kaznena prijava. 

Kronike Velike Gorice jučer su izvijestile da se radi o 23-godišnjakinji iz Velike Gorice. 

U more su odmah uskočili drugi ljudi koji su joj pomagali. Nediljko Jović, pomoćnik ravnatelja zadarske bolnice za kvalitetu izjavio je da je žena dosta iskrvarila te da je čudo da je ostala živa posebice jer je od mjesta nesreće do bolnice trebalo oko sat vremena.

Žena je uspješno operirana, sada je stabilno i nalazi se u šok-sobi. Neslužbeno doznajemo da je žena ostala bez noge. - pišu Kronike Velike Gorice.

25.07.2024., 11:25h
08. rujan 2024 02:03