37034
Pu Zadarska
StoryEditor
Pojačan nadzor

Na području Zadarske županije više ljudi vozilo pod utjecajem alkohola

Policijski službenici će i u dane vikenda provoditi pojačane aktivnosti u cilju sankcioniranja najtežih prekršaja koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa, stoga pozivaju sudionike u prometu da se ponašaju odgovorno i poštivanjem prometnih propisa povećaju razinu vlastite sigurnosti i sigurnosti drugih

Jučer poslijepodne na području Pakoštana policijski službenici su zatekli 66-godišnjeg vozača osobnog automobila sisačkih registarskih oznaka, kod kojeg je utvrđena koncentracija alkohola od 1,96 promila.

Na području Starigrada, policijski službenici su kontrolom prometa obuhvatili osobni automobil zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,66 promila. Obojica vozača su isključena iz prometa te smještena u prostorije policije, nakon čega su danas uz optužni prijedlog poradi počinjena prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dovedeni na nadležni sud.

U Zadru je jutros u ranojutarnjim satima, u ulici Franka Lisice zaustavljen 29-godišnjak dok je upravljao osobnim automobilom šibenskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje. Uhićen je i doveden u prostorije policije te je poradi počinjena prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama prepraćen na nadležni sud.

09.08.2024., 14:19h
16. rujan 2024 08:57