41484
Pu Zadarska/arhiva
StoryEditor
Predan pritvorskom nadzorniku

Policija ga zaustavila kod Zatona Obrovačkog i pronašla mu 224,6 grama amfetamina u automobilu

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U utorak, 03. rujna u 20.55 sati na državnoj cesti DC-56 kod mjesta Zaton Obrovački policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 38-godišnjak.

Zbog sumnje da se u automobilu nalazi droga, muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije, dok je vozilo vučnom službom dovezeno u krug Policijske uprave zadarske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila kojom prilikom su policijski službenici oduzeli oko 224,6 grama amfetamina pakirano u tri pojedinačna PVC pakiranja.

Protiv 38-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

05.09.2024., 10:14h
16. rujan 2024 21:27