31939
Pu Zadarska
StoryEditor
Proteklih dana

U Dragama ukradene razne vrste cigareta, a po Zadru se kradu i bicikli i romobili

S ponedjeljak na utorak u Dragama nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je 5. kolovoza ove godine na predjelu Poluotoka u Zadru otuđio električni romobil 33-godišnjeg hrvatskog državljanina i električni romobil 29-godišnje strane državljanke. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 36-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krađa.

Jučer, 20. kolovoza u Zadru na predjelu Jazina nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 51-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 20.kolovoza u Ninu nepoznati počinitelj je iz automobila 44-godišnjeg stranog državljanina otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

21.08.2024., 10:02h
19. rujan 2024 02:18