42250
Pu Zadarska
StoryEditor
U polači

Zaustavljen zbog nepropisnog korištenja mobitela u vožnji, potom vrijeđao policijskog službenika

Vozač je uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

U kontroli prometa, 29. srpnja u 18 sati u Polači na državnoj cesti DC-503 policijski službenici su zaustavili kombi vozilo riječkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin, koji tijekom vožnje nepropisno koristio mobitel.

Tijekom postupanja, vozač je započeo s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika, što je nastavio i nakon izdane naredbe da prestane s protupravnim ponašanjem.

Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije gdje su od njega oduzete dvije tablete lijekova, za koje nije posjedovao potrebnu liječničku dokumentaciju.

Zbog počinjenog prekršaja u prometu, 33-godišnjak je prekršajno sankcioniran, dok je jučer je uz optužni prijedlog doveden na nadležni Općinski sud zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

31.07.2024., 13:28h
20. rujan 2024 00:02