<p>GRADSKA KNJIŽNICA ZADAR</p>
GRADSKA KNJIŽNICA ZADARGradska Knjižnica Zadar
StoryEditor
OTVORENA VRATA ZNANJA

Besplatan upis u Gradsku knjižnicu za učenike prvih razreda osnovne i srednje škole

Pravo vrijedi za učenike matičnih i područnih škola/odjela, a može se ostvariti predočenjem osobnog dokumenta učenika tijekom rujna i listopada

Od ponedjeljka, 4. rujna 2023. god. kreće akcija besplatnog upisa učenika prvih razreda osnovnih škola i prvih razreda srednjih škola na području grada i županije, uz podršku Osnivača – Grada Zadra i Zadarske županije. Pravo vrijedi za učenike matičnih i područnih škola/odjela, a može se ostvariti predočenjem osobnog dokumenta učenika tijekom rujna i listopada 2023. god. na svim lokacijama Knjižnice.

Čitateljska putovnica

Od početka rujna 2023. kreće program Čitateljska putovnica. Sudjelovati mogu učenici prvih razreda osnovnih škola s područja Zadra i Zadarske županije. Cilj programa je poticanje čitanja s naglaskom na zajedničko čitanje roditelja i djece. Zadatak je odabrati i pročitati najmanje dvije knjige mjesečno. Za svaku pročitanu knjigu prilikom dolaska u Gradsku knjižnicu Zadar (Dječji odjel Središnje knjižnice, ogranke, stanice i bibliobuse) djeca će dobiti pečat u svoju čitateljsku putovnicu. Program traje do svibnja 2024. kada ćemo nagraditi najuspješnije i organizirati zajedničko druženje u Knjižnici.

03.09.2023., 08:50h
19. rujan 2024 12:59