<p>Crni petak u Supernova centru</p>
Crni petak u Supernova centruSupernova Centar
StoryEditor
SUPERNOVA CENTAR

Crni petak donosi fantastične popuste u vaše omiljene trgovine

Najpopularniji shopping dan se bliži – Crni petak i ove godine donosi fantastične popuste pa ovaj petak svakako rezervirajte za kupovinu uz sjajne uštede

Pravi shopping znalci već zasigurno znaju da se bliži dan kada se cijene vrtoglavo spuštaju pa za ovaj petak već imaju i spreman popis za kupovinu. Povodom Crnog petka posebno se isplati kupiti par kvalitetnih zimskih cipela, kapute, tehniku, sportsku i dječju opremu i mnoštvo drugih stvari koje će vam zatrebati ove sezone, a sada ih možete pronaći po znatno nižim cijenama.

Fantastične kolekcije za jesen i zimu očekuju vas u trgovini Zara uz 40 % popusta na određene artikle. U trgovini Timberland očekuje vas do 50 % popusta, a Replay vam priprema do 50 % na cjelokupni asortiman izuzev Replay Authentic linije. Cjelokupni asortiman trgovine Tom Tailor snižen je 50 %, a jednako toliko popusta nudi vam i Galileo za kupovinu 2 i više artikala, dok je prilikom kupovine jednog artikla popust 40 %.

Zlatarnica Donat priprema vam do 70 % popusta na srebrni nakit, a knjižara Hoću knjigu do 90 % niže cijene ponudit će na asortiman knjiga te do 40 % popusta na ostali asortiman.

Under Armour 24.11. vam nudi 40 % popusta na odjeću i 30 % na obuću, a 25. i 26.11. 30 % na sve. U Sport Visionu također vas očekuju super popusti - do 40 % na nesniženi asortiman i dodatnih 10 % na već sniženo. U T-centru iskoristite čak do 70 % na odlične modele uređaja - Samsung, Xiaomi, HONOR i Motorola.

Posjetite web stranicu centra i pogledajte cjelokupni popis popusta kao i informacije o njihovom trajanju jer brojne su trgovine popuste koje pripremaju povodom Crnog petka produljile i na ostatak vikenda. I ne zaboravite, kako biste imali više vremena da iskoristite ove super popuste, centar Supernova Zadar za vas je ove nedjelje otvoren.

23.11.2023., 08:35h
27. travanj 2024 08:04