<p>Predstavnici društva Crvenog križa i Gradske knjižnice</p>
Predstavnici društva Crvenog križa i Gradske knjižnice
StoryEditor
Društvo Crvenog križa i Gradska knjižnica

Dobrovoljni darivatelji krvi imat će besplatan upis u Gradsku knjižnicu Zadar

Darivatelji koji su to humano djelo napravili 40 i više puta (muškarci) i 26 i više puta (žene) nagrađeni su besplatnim godišnjim članstvom u knjižnici, uz dokument odnosno potvrdu koju izdaje Društvo Crvenog križa Zadarske županije

Danas je održana press konferencija u organizaciji Gradske knjižnice Zadar i Društva Crvenog križa Zadarske županije na temu predstavljanja zajedničke inicijative besplatnog upisa u županijske narodne knjižnice za dobrovoljne darivatelje krvi. O akciji su govorili Doroteja Kamber-Kontić, ravnateljica Gradske knjižnice Zadar i Šime Lisica, ravnatelj Crvenog križa Zadarske županije.

Darivatelji koji su to humano djelo napravili 40 i više puta (muškarci) i 26 i više puta (žene) nagrađeni su besplatnim godišnjim članstvom u knjižnici, uz dokument odnosno potvrdu koju izdaje Društvo Crvenog križa Zadarske županije. Gradska knjižnica Zadar kao matična narodna knjižnica u Županiji, potaknula je i druge narodne knjižnice da se priključe inicijativi. Pozivu su se odazvale: Knjižnica i čitaonica Gračac, Pučko otvoreno učilište Obrovac, Knjižnica Jurja Barakovića Ražanac, Gradska knjižnica Pag i Gradska knjižnica Benkovac.

07.06.2023., 14:23h
01. listopad 2023 13:13