Noć punog miseca vratila se na zadarsku RivuTzg Zadar
StoryEditor
okupila brojne Zadrane i goste

GALERIJA: Na Rivi počela tradicionalna Noć punog miseca

Fešta punog miseca nastavlja se danas nastupom Duje Stanišića i benda Breskvica koji će na scenu iznijeti najbolje od domaće glazbe izvodeći antologijske pjesme velikana s ovih prostora, a posljednje večeri na Rivi će nastupiti bend Cubismo koji će ljetnu noć dodatno zagrijati egzotičnim latino ritmom

Noć punog miseca vratila se na zadarsku Rivu.Okupila je velik broj posjetitelja, a ove godine program je ponešto drugačiji od onog na što smo navikli u proteklih 18 godina. Ove godine održava se od 10. do 12. kolovoza, a promijenjen imidž manifestacije na zadarsku je Rivu donio dašak world music atmosfere. Tako je sinoć pred okupljenim gostima nastupio bend Ljetno kino koji je donio vesele ritmove Mediterana lišene idealizma.  Gosti su se rasplesali na vesele ritmove, a uživali su i u dobro poznatim obradama. Uživalo se i u tradicionalnoj mediteranskoj spizi koja je predstavljena u nešto modernijem ruhu, a u ponudi su i brojne aktivnosti kao što su pinel i vino ili jahanje ponija.

image

Noć punog miseca vratila se na zadarsku Rivu

Tzg Zadar

Fešta punog miseca nastavlja se danas nastupom Duje Stanišića i benda Breskvica koji će na scenu iznijeti najbolje od domaće glazbe izvodeći antologijske pjesme velikana s ovih prostora, a posljednje večeri na Rivi će nastupiti bend Cubismo koji će ljetnu noć dodatno zagrijati egzotičnim latino ritmom. Kroz obje večeri goste će zabavljati i DJ. 

image

Noć punog miseca vratila se na zadarsku Rivu

Tzg Zadar

U galeriji ispod naslova pogledajte kakva je atmosfera bila sinoć, a ako ne znate što biste večeras, bacite đir do Rive i uživajte punom misecu.   

11.08.2023., 17:28h
16. svibanj 2024 05:09