Zadarska promenadaLinda Vidović
StoryEditor
Ljeto je pred vratima

GRAD SE PROBUDIO! Brojni Zadrani i turisti uživali su u sunčanoj svibanjskoj suboti, a uočili smo i na neka poznata lica

Na ulicama našeg grada sve je više turista, ali i Zadrana koji uživaju na suncu u subotnjem điru i kavi. U suncu se uživalo na Kalelargi, Forumu i Narodnom trgu, a ni rivi nije nedostajalo šetača. Među brojnim gostima našao se i poznati Mostov političar Marin Miletić s partnericom glumicom Kristinom Krepelom

Ljeto nam se vratilo u grad...Možda još nije kalendarski, ali atmosfera na špici se već zakuhava. Tjedan po tjedan i evo nas u prvoj svibanjskoj suboti koja nije iznevjerila temperaturama. 

image

Zadarska promenada

Linda Vidović

Na ulicama našeg grada sve je više turista, ali i Zadrana koji uživaju na suncu u subotnjem điru i kavi. U suncu se uživalo na Kalelargi, Forumu i Narodnom trgu, a ni rivi nije nedostajalo šetača.  Među brojnim gostima našao se i poznati Mostov političar Marin Miletić s partnericom glumicom Kristinom Krepelom.

Grad se probudio, predsezona cvate, a obavljale su se i završne pripreme za sutrašnju Wings for life utrku gdje će brojni Zadrani i njihovi gosti pokazati veliko srce i još veću kondiciju.   

image

Zadarska promenada

Linda Vidović

S obzirom na sve navedeno i ova subotnja špica ni danas nije iznevjeila s raznolikim šarenim odjevnim kombinacijama. Naša Linda zabilježila je najbolje trenutke ove subote, a vi u njima možete uživati u Galeriji ispod naslova. 

image

Zadarska promenada

Linda Vidović
06.05.2023., 15:18h
27. travanj 2024 12:43