<p>Pročelnik za odgoj i školstvo Joso Nekić</p>
Pročelnik za odgoj i školstvo Joso NekićLinda Vidović
StoryEditor
prijave od 17. kolovoza

Grad zapošljava 120 pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama

Uvjeti su da kandidati imaju najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a prednost imaju oni koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama te imaju završenu najmanje 20-satnu edukaciju

Grad Zadar raspisao je javni poziv za prijavu kandidata u svrhu zapošljavanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama osnovnih škola Grada Zadra.

U okviru eu programa „Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra", traži se 120 pomoćnika, koje će odabrati Povjerenstvo za uvođenje pomoćnika u nastavi, koje je Zaključkom imenovao Gradonačelnik.

Uvjeti su da kandidati imaju najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, a prednost imaju oni koji imaju iskustva u radu s djecom s teškoćama te imaju završenu najmanje 20-satnu edukaciju. U obzir itekako dolaze kandidati koji imaju završene studije na edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetima, odnosno studiji koji im omogućuju rad u osnovnim školama.

Prijave po uvjetima s poveznice dostavljaju se od 17. kolovoza do kraja iduće nastavne godine, navodi se u pozivu iz Odjela za predškolstvo i školstvo

18.08.2023., 12:10h
16. svibanj 2024 00:03