<p>Radovi na raskrižju Žmirići</p>
Radovi na raskrižju ŽmirićiZadarska županija
StoryEditor
MOŽEMO ODAHNUTI

Hrvatske ceste dale zeleno svjetlo o obustavi radova na rekonstrukciji raskrižja Žmirići

Također iz Hrvatskih cesta navode da neće biti znatnijih odstupanja u odnosu na ugovorene rokove i završetka radova u ožujku 2025. godine

Zbog velikog nezadovoljstva građana i prometnog kolapsa uslijed pojačanog prometa prema naseljima Kožino, Petrčane, Zaton te Privlaci, Ninu i Viru, gradonačelnik Dukić zatražio je od Hrvatskih cesta privremenu obustavu radova na rekonstrukciji raskrižja Žmirići.

Glasnogovornica Hrvatskih cesta potvrdila nam je da će se radovi na Žmirićima nastaviti 15. rujna ove godine.

- Projekt rekonstrukcije raskrižja državne ceste DC306 s ulicama Put Nina i Matije Gupca se realizira zahvaljujući uspješnoj suradnji Grada Zadra i Hrvatskih cesta d.o.o. te predstavlja nastavak višegodišnjeg ulaganja u cestovnu infrastrukturu na ovom području. Sukladno tome smatramo da bi neuvažavanje mišljenja našeg partnera s kojim dijelimo zajednički cilj, a koji nas je upozorio na potencijalne opasnosti zbog većeg broja aktivnih gradilišta na obližnjim cestovnim pravcima, bilo nesvrhovito. Iz tog razloga odlučeno je kako će se s radovima započeti 15. rujna ove godine, odgovorili su iz Hrvatskih cesta.

Također iz Hrvatskih cesta navode da neće biti znatnijih odstupanja u odnosu na ugovorene rokove i završetka radova u ožujku 2025. godine.

21.05.2024., 15:40h
MARINA KNEŽEVIĆ
06. listopad 2024 15:57