Međunarodna konferencija Infobip Shift HINA/Zvonko Kucelin
StoryEditor
U ZADRU OKONČANO DVODNEVNO DOGAĐANJE

Konferencija Infobip Shift ostaje u Hrvatskoj, ali širi se i - na “drugi kontinent”...

Osim uživo, konferenciju je online pratilo više od šest tisuća gledatelja iz čitavog svijeta

U Športskom centru Višnjik u Zadru je u utorak završena međunarodna developerska konferencija Infobip Shift koja je u dva dana, 19. i 20. studenoga, okupila uživo dosad rekordnih više od četiri tisuće sudionika, a organizatori ispred tvrtke Infobip su po završetku najavili da će ova konferencija i dalje ostati i održavati se u Hrvatskoj.

Osim uživo, konferenciju je na Internetu pratilo više od šest tisuća gledatelja iz čitavog svijeta, čime se Infobip Shift pozicionirao kao jedna od najvećih takvih stručnih konferencija u Europi, a organizatori su k tome najavili da će se širiti i na dodatnu lokaciju, ali zasad bez navođenja dodatnih detalja.

”Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao globalni karakter, a konferenciju smo i sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent, o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja”, rekao je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije, Ivan Burazin.

U Zadru je Infobip Shift održan u sportskoj dvorani Krešimir Ćosić, gdje je bilo ukupno šest pozornica te 75 predavanja i panela na koj ima su sudionici mogli čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene. (Hina)

image

Infobip Shift

HINA/Zvonko Kucelin
02.10.2022., 19:13h
ZADARSKI TJEDNIK
19. rujan 2024 18:12