Dobre zabave nije nedostajaloLions Klub Zadar
StoryEditor
TRADICIONALNI BOŽIĆNI BAL

Lions klub humanitarnom akcijom osigurao pomoć Udruzi za autizam

S brojnim prijateljima, sve ljudima dobre volje, koji su već kupovinom ulaznica pomogli akciju, svi su se i dobro zabavili uz glazbu i ples

Zadarski su Lionsi u petak navečer „odradili“  još jednu lijepu humanitarnu akciju. Na svom tradicionalnom Božićnom balu prikupili su sredstva kojima će Udruzi za autizam pomoći u opremanju prostora za boravak njihovih štićenika. S brojnim prijateljima, sve ljudima dobre volje, koji su već kupovinom ulaznica pomogli akciju, svi su se i dobro zabavili uz glazbu i ples i odličnu spizu restorana Kornat.

Sredstva su se prikupila i prodajom lutrijskih listića, a za vrlo bogat lutrijski fond zaslužni su mnogobrojni donatori, kako tvrtke i ugostitelji, tako obrtnici i pojedinci.

image

Ana Šare, predsjednica Udruge za autizam Zadar

Lions Klub Zadar

Na aukciji su se nudila djela Zorana Debelića, Branimira Šalova Matadija i pok. Borisa Guine, dar njegove supruge Marije Višić Guina, inače, dugogodišnje članice Lionsa te dizajnerska torbica Ivane Bičanić. Po jedno djelo kupili su Grad Zadar i Zadarska županija, pokazujući tako socijalnu osjetljivost i brigu za potrebite.

Na balu su bili i predstavnici Udruge za autizam. Predsjednica Udruge Ana Šare zahvalila je Lionsima na lijepoj akciji i predsjedniku Lions kluba Zadar Tomislavu Peričiću uručila zahvalnicu posebnu i po tome što su u njenoj izradi sudjelovali štićenici Udruge.

Bila je to jedna u nizu ovogodišnjih humanitarnih aktivnosti zadarskog Lions kluba. Sve su bile usmjerene prema onima koji trebaju potporu i pomoć. I tako već 25 godina od kada Klub djeluje u Zadru kao dio najveće svjetske humanitarne organizacije. S takvim aktivnostima zadarski Lionsi nastavljaju već uskoro pomažući gdje god mogu, djelujući ponajprije u svojoj lokalnoj zajednici.

10.12.2023., 09:02h
03. ožujak 2024 23:29