Festival na PuntamiciZadar Street Food Festival
StoryEditor
USKORO: ZADAR STREET FOOD FESTIVAL

NA PUNTAMICI I OVE JESENI - Uživat ćemo u dobroj glazbi i gastro delicijama!

Sljedeći tjedan 23.rujna počinje Zadar Street food festival...

Podsjetimo, proljeće u gradu je također bilo u znaku ove manifestacije, a sada nam kreće i jesensko izdanje iste. Koliko je uspješan festival potvrđuje I bogat program koji će se predstaviti javnosti, a posjetitelje čeka pregršt događanja, kako glazbenih tako I onih gastronomskih. Ovo je dokaz kako dobra glazba I ukusna hrana idu pod ruku, a oduševljeni posjetitelji u sve većem broju posjećuju ovaj festival iz godine u godinu.

image

Festival na Puntamici

"Nakon iznimno uspješnog proljetnog izdanja, pred nama je uskoro jesenski Zadar Street Food festival! Ovaj popularni festival, koji na najbolji mogući način spaja turizam i gastronomiju, ostaje vjeran svojoj dosadašnjoj lokaciji, ujedno i jedno je od najljepših dalmatinskih pozornica – ispred Beach & Camp; Cocktail bara Bamboo na Puntamici. Otvorenje je planirano za petak 23. rujna, a u osam dana trajanja, festival posjetiteljima donosi jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo koje će ovog rujna, po prvi put, osim nastupima lokalnih DJ-a, biti popraćeno koncertima uživo te gostovanjem poznate domaće glazbene zvijezde – Nene Belana i Fiumensa!" – navode organizatori u službenom priopćenju.

image

Festival na Puntamici

Zadar Street Food Festival

Doznajemo i tko će sve predstavljati svoje proizvode, usluge, čiji će talenti biti otkriveni javnosti. Festival se odvija u postsezoni, koja je od velike važnosti za turizam na našem području. Ovim putem potvrđuje se kako turizam može živjeti i nakon ljeta, koliko je važno raditi na sadržajima I nakon špice turističke sezone, cjelogodišnja održivost i razvoj turizma ključni su pojmovi za grad I županiju, stoga potpora dolazi I od strane nadležnih institucija. Turističke zajednice Grada Zadra I Turističke zajednice Zadarske županije, a publiku će razveseliti I nastupi izvođača Pink Noise Band, Groove Masters, Fenix Band, Song Busters, Sax Jackers Duo...

Popularni festival, koji na najbolji mogući način spaja turizam i gastronomiju, ostaje vjeran svojoj dosadašnjoj lokaciji, ujedno i jedno je od najljepših dalmatinskih pozornica – ispred Beach & Camp; Cocktail bara Bamboo na Puntamici. Otvorenje je planirano za petak 23. rujna, a u osam dana trajanja, festival posjetiteljima donosi jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo koje će ovog rujna, po prvi put, osim nastupima lokalnih DJ-a, biti popraćeno koncertima uživo te gostovanjem poznate domaće glazbene zvijezde – Nene Belana i Fiumensa!

"Po već provjerenom i uspješnom receptu, za gastronomski dio priče pobrinut će poznati lokalni ugostitelji, ali i gosti koji nam ovog puta stižu i iz drugih gradova i samo za Zadar street food festival pripremaju maštovite, vrhunske mesne i riblje delicije u iznimno privlačnom jednostavnom formatu. No, ni ovoga puta nećemo stati samo na hrani pa će ponuda uključivati inovativne koktele, bit će tu i Aperol te Buldog party i najbolja vina s područja naše županije...

image

Festival na Puntamici

Zadar Street Food Festival

Od svog prvog izdanja, 2020. godine, Zadar street food je prepoznat kao važan dio zadarske turističke priče što su od početka podržale i Turistička zajednica Zadarske županije kao i Turistička zajednica grada Zadra. I to ne samo zbog novog standarda gastro ponude koju je festival ponudio, već i zbog datuma održavanja izvan same špice sezone te lokacije koja ovako zanimljivo događanje dovodi izvan Poluotoka " – poručuje iz organizacije, Tomislav Fain.

image

Festival na Puntamici

Zadar Street Food Festival

Zadar street food festival biti će otvoren radnim danom od 16 h do 24 h, a subotom i nedjeljom od 12 h do 24 sata. Ulaz je besplatan.

image

Festival na Puntamici

Zadar Street Food Festival
15.09.2022., 16:21h
Josipa Zekanović
26. travanj 2024 18:32