19888
ZT arhiva
StoryEditor
od 9. do 11. listopada

Na Sveučilištu u Zadru Međunarodna znanstvena konferencija IADERA 2024

Odjel za ekonomiju najavljuje održavanje Međunarodne znanstvene konferencije IADERA 2024, koja će se održati od 9. do 11. listopada 2024. na Sveučilištu u Zadru. Otvaranje konferencije bit će u srijedu 9. listopada u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru

Ova konferencija okuplja znanstvenike, istraživače, poduzetnike i donositelje odluka iz cijeloga svijeta kako bi raspravljali o ključnim temama iz područja inovacija, umjetne inteligencije, digitalizacije, ekonomije, turizma i održivog razvoja. Cilj konferencije je poticanje interdisciplinarne suradnje i razmjene ideja koje će pridonijeti razvoju održivih i inovativnih rješenja za budućnost gospodarstva.

Ključne teme konferencije uključuju:

  • Primjenu umjetne inteligencije u različitim industrijama
  • Utjecaj digitalizacije na globalnu ekonomiju
  • Održivost i inovacije u turizmu
  • Strategije za postizanje održivog razvoja
  • Poticanje inovacija i poduzetništva

Program konferencije sastojat će se od niza znanstvenih diskusija te posebnih poster sekcija, uključujući poseban segment namijenjen suradnji poduzetnika i znanstvenika, koji će se održati 11. listopada 2024..

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju ovoj konferenciji te da iskoriste priliku za umrežavanje, razmjenu ideja i sudjelovanje u raspravama koje će oblikovati budućnost inovacija, održivosti i gospodarstva.

06.10.2024., 09:13h
06. listopad 2024 14:02