<p>POLICIJA - MUP</p>
POLICIJA - MUPPu Zadarska
StoryEditor
Izazvao prometnu nesreću

Pijan sjeo za volan pa izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom

Vozač je danas prepraćen na Općinski sud u Zadru, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Jučer, 18. prosinca u 17.15 sati u Zadru u Ulici Put Nina 52-godišnji vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka izazvao je prometnu nesreću s materijalnom štetom. Naime, zbog neprilagođene brzine, vožnje u alkoholiziranom stanju i gustoće prometa, nailaskom na zaustavljenu kolonu vozila na raskrižju prednjim dijelom automobila udario je u automobil zadarskih registarskih oznaka koji je u koloni u istoj prometnoj traci stajao ispred njega, a s kojim je upravljala 46-godišnjakinja.

Provedenom kontrolom, policijski službenici su utvrdili kako je 52-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,58 promila zbog čega je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Vozač je danas prepraćen na Općinski sud u Zadru, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

19.12.2023., 14:41h
19. rujan 2024 18:26