<p>Nadzor kretanja vozila</p>
Nadzor kretanja vozilaPu Zadarska
StoryEditor
PU ZADARSKA

Poziv građanima: Predložite lokacije za nadzor brzine kretanja vozila

Od danas, 02. travnja do petka, 12. travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske

U sklopu ROADPOL-ovih aktivnosti na području država članica provesti će se 24-satni pojačani nadzor brzine

Policijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.

Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provest će se 19. travnja 2024. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.

U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.

Od danas, 02. travnja do petka, 12. travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom "Prijedlog lokacije nadzora brzine", građani mogu dostaviti elektroničkom poštom, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Policijske uprave zadarske.

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa.

02.04.2024., 13:59h
23. travanj 2024 19:50