Nives KozulićDruštvo Arhitekata Zadar
StoryEditor
Emotivan oproštaj

Preminula zadarska arhitektica Nives Kozulić

Dugogodišnja ravnateljica Zavoda za prostorno uređenje i bivša predsjednica Društva arhitekata Zadra napustila nas je danas, javljaju iz Društva arhitekata Zadar

S velikom tugom u srcu Društvo arhitekata Zadar javlja kolegama, suradnicima i prijateljima da nas je dana 12. lipnja napustila arhitektica i urbanistica Nives Kozulić, dugogodišnja ravnateljica Zavoda za prostorno uređenje i bivša predsjednica Društva arhitekata Zadra.

Društvo arhitekata Zadar od nje se oprostilo emotivnom porukom.

- Zadužila je struku svojim nesebičnim i predanim radom u očuvanju i unapređenju našeg prostora. Sa svakim čovjekom manje i dijela nas je manje, pogotovo kad otiđe netko kao Ona. Bila je beskonačno vedra, optimistična i puna razumijevanja. Zaljubljena u svoj zavičaj koji joj je bio nepresušno vrelo inspiracije, a djelovanje u javnom prostoru poslanje. Ustrajna i nezaustavljiva u pokretanju promjena i konstantni motivator mladima i starima. Neizmjerno će nam nedostajati njezin pozitivan duh i vedrina. Draga kolegice i prijateljice, zbogom. Zbogom draga teta Nives i hvala, poručili su.

 

 

13.06.2023., 15:42h
02. svibanj 2024 04:44