<p>Na području Grada Zadra 71. biračko mjesto</p>
Na području Grada Zadra 71. biračko mjestoIZVOR pixabay
StoryEditor
IZAĐITE NA IZBORE

Svoj glas možete dati između 7 i 19 sati, provjerite kojem biračkom mjestu pripadate

U IX. izbornoj jedinici, koja obuhvaća područje Grada Zadra, postoji 71. biračko mjesto na kojem možete glasovati na izborima

Izborno povjerenstvo IX. izborne jedinice donijelo je rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Zadra.

U IX. izbornoj jedinici, koja obuhvaća područje Grada Zadra, postoji 71. biračko mjesto na kojem možete glasovati nadolazećim izborima.

Provjerite na linku koje biračko mjesto odgovara Vašoj adresi prebivališta kako biste mogli sudjelovati u izbornom procesu.

Izmjene za lokacije biračkih mjesta Arbanasi i Puntamika

Izborno povjerenstvo IX. izborne jedinice donijelo je izmjenu rješenja o određivanju biračkih mjesta na području Grada Zadra.

Mijenja se lokacija biračkog mjesta 2. - ARBANASI. Umjesto u prostoriji vrtića, određuje se MO Arbanasi, na adresi Trg Gospe Loretske 1.

Mijenja se lokacija biračkog mjesta 44. - PUNTAMIKA. Umjesto u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar, određuje se Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, na adresi Antuna Gustava Matoša 40.

Mijenja se lokacija biračkog mjesta 45. - PUNTAMIKA. Umjesto u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar, određuje se Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, na adresi Antuna Gustava Matoša 40.

Više detalja pročitajte klikom na link.

08.04.2024., 11:13h
30. travanj 2024 00:15