Cys
StoryEditor
Ekskluzivni događaj

Prva jahta pristigla u Gaženicu: Počinje Croatia Yacht Show

Dijeli nas samo nekoliko dana od prvog Croatia Yacht Show-a, a danas prije podne pristigla je prva od mnogih luksuznih jahti koje će posjetitelji imati priliku vidjeti. Impresivni Trident, koji služi kao flagship sajma, već privlači pažnju, a tjedna cijena najma ove jahte doseže čak 550.000 €

Uz ovaj spektakularni brod, posjetitelji će moći uživati u raznim luksuznim sadržajima. Pored superjahti, ljubitelji automobila imat će priliku vidjeti hrvatsku premijeru Bentley Continental GT-a, a izložen će biti i helikopter koji je dio luksuzne turističke ponude.

image
Cys
image
Cys

Organizatori su također pripremili novitet – modnu reviju domaćih dizajnerskih zvijezda. Krie Design, Jet Lag Studio i Ana Maria Ricov ekskluzivno će predstaviti uniforme za posade superjahti. Tijekom drugog dana održat će se "Chef‘s Competition", na kojem će vrhunski kuhari s jahti demonstrirati svoje kulinarske sposobnosti na temu "Mediteran s hrvatskim štihom". Žiri, u kojem su chefovi Ivana Čuljak, Marijo Curić i David Skoko, izabrat će najboljeg kuhara koji će osvojiti prestižno priznanje.

Iako je sajam prvenstveno za profesionalne posjetitelje, organizatori su pripremili uistinu pregršt zabavnog sadržaja za sve ljubitelje luksuza, mode i dobre hrane. Uz podršku Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, grada Zadra, TZ Grada Zadra i Hrvatske turističke zajednice, Croatia Yacht Show će zasigurno dati novi zamah u razvoju luksuzne turističke niše u cijeloj regiji. Ne propustite priliku biti dio ovog ekskluzivnog događaja.

Ulaznice su dostupne u sustavu entrio.hr.

image
Pr
image
Mark Fagelson
image
Mark Fagelson
29.09.2024., 19:55h
Promo
29. rujan 2024 20:00