Filip Brala
StoryEditor
RIJEČ ZADRANA

Evo što naši sugrađani kažu o tome što nedostaje Zadru da bude kvalitetnija destinacija

Građani imaju različita mišljenja, ali svi se u jednome slažu - a to je da bi ponudu ipak trebalo poboljšati

Franka

image

Franka

Linda Vidović

Gradu nedostaju građani, sve ih je manje na Poluotoku, nestaje duh grada, treba ukinuti apartmane u stambenim zgradama da stanari mogu normalno živjeti, a ne iseljavati.

Mirjana Urban

image

Mirjana Urban

Linda Vidović

Mislim da nedostaje autentičnosti u ponudi, ono nešto što je posebno baš za naš grad, trgovine i suvenirnice imaju ponudu kao bilo gdje drugdje u svijetu, to je zaista šteta.

Marina Šimićev

image

Marina Šimićev

Linda Vidović

U ugostiteljskoj ponudi bi trebalo biti puno više naše dalmatinske kuhinje, a manje brze hrane, pizza cutova i sl., zatim ekskluzivnijih butika s odjećom, feštica po gradu...

Slavko

image

Slavko

Linda Vidović

Grad je jako lijep, ali dosadan, nedostaje kulturnih i zabavnih sadržaja, trebali bismo se ugledati na neke druge destinacije, zaposliti animatore te promovirati autohtone proizvode.

Ankica Ostarčević

image

Ankica

Linda Vidović

Ja ne živim u Zadru, ali imam stan u centru grada i svaki put kada dođem ljeti, otkrijem nešto novo i lijepo, iako valja istaknuti da na Poluotoku nedostaje parkirnih mjesta, to je minus.

Marija Cvita Gulam

image

Marija Cvita

Linda Vidović

Gradu nedostaju bolje i sređenije plaže, zatim nedostaje nam klubova na otvorenom kao što je bila primjerice Ledana, kulturnih, glazbenih, festivalskih događanja kao što ih ima Šibenik.

26.05.2024., 08:30h
18. listopad 2024 05:47