LET 3 i MAMA ŠČHdu
StoryEditor
Pitali smo sugrađane i sugrađanke

Kakav plasman Hrvatske očekujete na Eurosongu?

Nekima je pjesma previše, a neki su oduševljeni

Jasna

Uf, nikakav! Pjesma je užas, katastrofa. Možda sam ja staromodna, ali meni je sve to, cijeli njihov nastup, previše. Ne znam hoće li se svidjeti Europi, meni se ne sviđa, a ni drugima s kojima sam razgovarala.

image

Gospođa Jasna

Linda Vidović

Venci Jurin

Teško pitanje. Ja sam generacija koja voli pravu muziku, onakvu kakva je nekad bila! Let 3 je meni drag, ali... Volio bih da ostvare uspjeh, ali sumnjam. Inače, taj Eurosong postaje svake godine sve gori i gori.

image

Venci Jurin

Linda Vidović

Željko Katalinić

Mi ćemo ove godine biti prvi na Eurosongu! Mama ŠČ je najjača. Meni je sve to okej, nije ništa neprimjereno kako neki komentiraju. Inače zapravo baš i ne volim Let 3, ali ovo im je jako dobra stvar, jako mi se sviđa.

image

Željko Katalinić

Linda Vidović

Ivan Dražović

Ja sam operni pjevač. Mislim da ćemo ući u finale, ali nećemo pobijediti zbog političkih stvari. Ući ćemo u finale jer na Eurosongu prolaze zanimljive stvari, a pjesma Mama ŠČ ima tri do četiri različite melodije.

image

Ivan Dražović

Linda Vidović

Ana Vidović

Nećemo nikako proći, predstavljaju nas redikuli. Ništa mi se ne sviđa, nema umjetničku vrijednost, samo populističku, izlizanu poruku. Eurosong sam gledala do ‘85. prije je to bila prilika za predstaviti glazbu, više ne.

image

Ana Vidović

Linda Vidović

Monika Špoljarić

Na Eurosongu ćemo biti među zadnjima, neće prepoznati talent. Naša pjesma igra na političku komponentu, ali mislim da na kraju nećemo dobiti baš ništa od toga. Sve skupa je ipak prepervezno za jednu zapadnu Europu.

image

Monika Špoljarić

Linda Vidović
09.05.2023., 15:37h
19. travanj 2024 06:44