Dentalna skrbZadarska Županija
StoryEditor
PROŠETALI SMO I PITALI ZADROM

Znate li da Županija organizira stomatološka dežurstva vikendom?

Karla: Jednom prilikom sam imala zubobolju tijekom vikenda i nisam nikako mogla pronaći rješenje osim da popijem hrpu tableta i da čekam ponedjeljak... Evo i tko je dežuran u nedjelju, 19.ožujka!

image

Luka Žarković

Linda Vidović

Luka Žarković

Nisam čuo za ta dežurstva, ali smatram da je jako korisno. Jednom prilikom sam imao zubobolju u nedjelju i nisam nažalost pronašao stomatologa koji bi mi mogao pomoći.

image

Antica Zaninović

Linda Vidović

Antica Zaninović

Znam za to. Nisam još koristila tu mogućnost i nadam se da neću ni morati. Jako mi je drago da je Županija organizirala takvo nešto, pogotovo za pomoć dječici kad ih zabole zubi.

image

Gospođa Spomenka

Linda Vidović

Spomenka

Da, znam da Županija organizira dežurstva stomatologa vikendom. Nisam dosad imala potrebe za time, ali mislim da je izuzetno pozitivno što su se odlučili na taj korak, potrebno je...

image

Mia Kušan

Linda Vidović

Mia Kušan

Nisam znala za tu opciju. Vjerojatno će biti korisna građanima. Nemam generalno problema sa zubima, samo mi je jednom prilikom pukla žica na fiksnom aparatiću tijekom vikenda i tada nisam uspjela pronaći dežurnog stomatologa.

image

Karla Banović

Linda Vidović

Karla Banović

Ne znam. Drago mi je da su se odvažili pomoći ljudima i preko vikenda. Jednom prilikom sam imala zubobolju tijekom vikenda i nisam nikako mogla pronaći rješenje osim da popijem hrpu tableta i da čekam ponedjeljak.

image

Barbara Vujković

Linda Vidović

Barbara Vujković

Nisam znala. Jednom mi je trebala stomatološka pomoć tijekom vikenda, ali sam popila nekoliko tableta da prođe bol. Inače se jako bojim stomatologa zbog čega svakako mislim da ne bih otišla k njemu.

DEŽURNI STOMATOLOG, NEDJELJA, 19.OŽUJKA

Raspored rada županijske stomatološke pripravnosti za ožujak 2023.

Stomatološka pripravnost provodi se nedjeljom i blagdanima od 8 do 20 sati.

NEDJELJA 19.3.2023.  Stomatološka ordinacija Dr.Emerika Tičić De Los Santos

Medulićeva 1, Zadar

Tel.: 099 6403138

16.03.2023., 19:31h
ANDREA KRŠLOVIĆ
24. travanj 2024 00:25