<p>Poklon kartica</p>
Poklon karticaSupernova Centar
StoryEditor
ROK KARTICE JE GODINU DANA

Supernova poklon kartica sjajan je dar za nadolazeće blagdane

Supernova poklon karticu mnogi rado kupuju, ali i priželjkuju povodom nadolazećih blagdana. Dar s kojim ćete sve želje spojiti u jedno odilčna je opcija čak i kada niste sigurni hoćete li pogoditi ukus i preferencije dragih vam ljudi

Bliže se blagdani pa ste već zasigurno počeli razmišljati o poklonima koje ćete nabaviti za bližnje ove godine. Uistinu, ponekada je teško pogoditi baš svačiji ukus i iznenaditi osobu točno onime što si priželjkuje pa upravo zato blagdanska kupovina može donijeti i određenu dozu stresa. Ove godine imamo ideju kako da izbjegnete svaku dilemu i svoje bližnje obradujete upravo onim što svatko voli – dobrim shoppingom u centru Supernova Zadar. Odabirom Supernova poklon kartice sigurni ste da s poklonom niste pogriješili, a idealan je za sve generacije.

Ovakav tip poklona posebno je drag mlađim generacijama. Za svoj specifičan stil koji grade pronaći će upravo ono što im najbolje odgovara, a nakon shoppinga centar Supernova nudi im brojne opcije za druženje i zabavu s prijateljima uz hranu i piće. Darujete li bebu prijatelja ili člana obitelji, ne riskirajte kupovinu stvari koje već posjeduju – Supernova karticu roditelji mogu iskoristiti u brojnim dječjim prodavaonicama i odabrati upravo ono što djetetu trenutno treba. Dame će uživati u istraživanju novih kolekcija i nabavci novih omiljenih kamada, a muškarci kojima shopping možda i nije omiljena aktivnost uz Supernova karticu rado će nabavljati neizostavne modne komade neophodne za ležerne ili nešto formalnije kombinacije.

Rok u kojemu je moguće iskoristiti iznos na kartici je godinu dana pa će vlasnici moći sami odlučiti kada će ju iskoristiti. Brojni korisnici to učine upravo kada su njihovi željeni artikli na posebnim akcijama ili sniženju pa je time shopping još bolji.

O iznosima na kartici odlučujete sami – nadopuniti ih možete iznosima od 10 do 300 eura. Karticu možete kupiti na infopultu centra ali i iz udobnosti svog doma putem Supernova webshopa. Ova vam opcija donosi i dodatnu pogodnost – personalizaciju kartice fotografijom po želji. Više informacija čeka vas na web stranici centra Supernova Zadar. Neka vam i ove godine nabavka blagdanskih poklona bude pravi užitak, a prijatelje i obitelj razveselite shoppingom u njihovim omiljenim trgovinama uz Supernova poklon karticu.

14.11.2023., 08:38h
19. svibanj 2024 04:42