I odrasli su se dobro zabavljaliŠc ViŠnjik
StoryEditor
U VESELOM ŠATORU

Sveti Nikola na Višnjiku razveselio i djecu i odrasle

Na pozornici su program imali Arija, polaznici osnovnih škola Voštarnica, Stanovi i B. Kašića, mališani iz DV-a Kocka kockica, Plesni korak, Nina Vujević, Bellus, IN-FLUX i Zumba

Veseli šator u Športskom centru Višnjik, u sklopu Zimskoga parka ’23./’24. kao da se nekako smanjio. Ma, je li to moguće!? Naravno da nije, ali dojam je počivao na broju posjetitelja poslijepodnevnoga programa u srijedu, 6. prosinca 2023. Gužva, šušur, dinamika… Mali, veliki, malo stariji, djevojčice, dječaci, izvođači, pratnja, radoznalci, itd. Svi se izmiješali i što je najbitnije - nikomu to nije smetalo.

image

Rasplesani mališani

Šc ViŠnjik

U svomu kutu smjestili se članovi Cukrića. Oni su uvijek tu i uvijek imaju nešto ponuditi u humanitarne svrhe. I kod njihovog je stola uvijek gužva…

Program, pak, išao je svojim tijekom, a dio je programa bio i sv. Nikola. Imao je on koješta čuti od dječice. Možda je potajice negdje sve to i zapisao pa će jednoga dana moći objaviti i sjećanja.

image

Plesne koreografije

Šc ViŠnjik

Darežljiv je bio sv. Niko, slatkiši i igračke na sve strane. A tek Medo! Grlio se sa svima i, eto, baš svakomu uljepšao poslijepodne.

Na pozornici, pak, program su imali Arija, polaznici osnovnih škola Voštarnica, Stanovi i B. Kašića, mališani iz DV-a Kocka kockica, Plesni korak, Nina Vujević, Bellus, IN-FLUX i Zumba.

07.12.2023., 11:48h
16. rujan 2024 13:28