Otvorenje Adventa u ZadruTZ GRADA ZADRA
StoryEditor
fantastična atmosfera

Tony dobrim ritmom brzo rastjerao oblake, večeras Tomislav Bralić i klapa Intrade

Kiša se smilovala, a naglo su oživjele i adventske kućice s ponudom burgera, kobasica, morskih plodova, fritula, vegetarijanskih jela, kuhanog vina te svih mogućih toplih i hladnih napitaka

 "Noćas čut ćeš moj krik koji probija zvučni zid" stihovi su pjesme "Krik" kojom je Tony Cetinski sinoć službeno otvorio Advent u Zadru 2023. Kako se ne bi iznevjerila tradicija, organizatori su i ove godine "naručili" kišu koja ipak nije pokolebala Tonyja, a ni brojne Zadrane i još brojnije Zadranke da pod kišobranima odslušaju nekoliko prvih pjesama.

Tony je brzo rastjerao oblake, kiša se smilovala, a naglo su oživjele i adventske kućice s ponudom burgera, kobasica, morskih plodova, fritula, vegetarijanskih jela, kuhanog vina te svih mogućih toplih i hladnih napitaka.

U dva sata svirke Tony je s pratećim bendom odsvirao najpoznatije hitove iz svoje bogate karijere, koje su posjetitelji s njim uglas pjevali. Nakon Krika slijedile su „Onaj tko te ljubi“, „Kad bi dao Bog“, „Budi uz mene“, „Nek ti bude ljubav sva“ i još dvadesetak uspješnica. Kako je riječ uglavnom o ljubavnim pjesmama, bilo je tu i toplih pogleda, zagrljaja i poljubaca. Nastup je u tren prošao, a Tony je na kraju odbrojavao deset sekundi do ponoći i Zadranima prvi poželio sretnu Novu 2024.!

Nakon vatrenog uvoda večeras na zadarskom Adventu slijedi novi spektakl, koncert Tomislava Bralića i klape Intrade. Zadarska klapa s bibinjskim potpisom puni dvorane širom Hrvatske i svijeta. Zanimljivo je da im je ovo prvi nastup na Adventu u Zadru, a Tomislav Bralić objašnjava i zašto

- Svake godine, pa tako i ove, imamo tradicionalni koncert na Božić u Arsenalu pa nam se činilo da su koncerti preblizu. Ipak, mnogi su nas zvali da dođemo pjevati, naša želja je isto bila velika tako da smo se rado odazvali pozivu Turističke zajednice. Ovo adventsko vrijeme najljepše je za pjevanje i vjerujem da će posjetitelji pjevati zajedno s nama, poručuje Bralić.

Koncert na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića počinje u 21 sat.

25.11.2023., 10:17h
24. rujan 2024 15:27