<p>Strpljen - spašen</p>
Strpljen - spašenZ T
StoryEditor
FRUSTRACIJA RASTE

Gosti i domaći ogorčeni na prometnice: "Cesta je katastrofalna, gotovo je uništila naš kamper, mnogi stižu u Zaton s probušenim gumama"

Strpljenje je majka svih vrlina, strpljen - spašen... Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka!

Na popularnom Instagram profilu Balkan Travel Blog nedavno se raspravljalo o stanju prometnica u Zadarskoj županiji. Posebna pozornost posvećena je snimkama iz Kožina, koje prikazuju stanje ceste prema Ninu, Privlaci i Viru, kao i na području Ninskih stanova.

Video objavljen na profilu prikazuje radove na cestama koji su mnogima zadali glavobolje.

- Naravno, ova gradnja je dugoročno prijeko potrebna, ali mora li se cijeli grad raskopati odjednom? Skupite strpljenje ljudi, trebat će vam ove godine, stoji u potpisu videa.

Prometni zastoji uzrokuju rastuće nezadovoljstvo i stres čak i među najstrpljivijim vozačima.

- Moj suprug je relativno miran čovjek koji rijetko psuje. To se vrlo brzo promijenilo kada smo stigli u Zadar ovog mjeseca, napisala je korisnice jelly.vin.

Brojne izjave ukazuju na ozbiljne probleme s prometnom infrastrukturom koja utječe ne samo na domaće stanovnike već i na turiste, što može imati dugoročne posljedice na turizam u regiji.

- Došao sam u Zaton 27. travnja, cesta je bila katastrofalna, gotovo je uništila naš kamper. Mnogi su tada stigli u Zaton Holiday Resort s probušenim gumama, podijelio je svoje iskustvo korisnik lopudreiser_kroatia.

Komentari stanovnika također odražavaju frustraciju. Mnogi navode kako su umorni od gubljenja vremena na putovanju do posla. Stanje se ne mijenja, štoviše čini nam se da ide sve gore, iako je 1. lipnja pred vratima. Očito je da mnogi gube nadu u brzi završetak radova.

Prometne poteškoće u Zadarskoj županiji nastavljaju biti tema rasprave i nezadovoljstva, kako među domaćima, tako i među turistima. Ne preostaje nam ništa drugo nego nadati se da će se situacija uskoro poboljšati i da će svi moći uživati u sigurnim i ugodnim putovanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJ | Balkan Travel Blog (@chasing_the_donkey)

https://www.instagram.com/reel/C7QnnFxiyCg/
28.05.2024., 09:38h
ANDREA KRŠLOVIĆ
20. rujan 2024 08:20