Pu Zadarska
StoryEditor
Svečano misno slavlje

U Policijskoj upravi zadarskoj proslavljen Dan policijske kapelanije Sv. Filipa i Jakova

Svečanim euharistijskim slavljem obilježen je Dan policijske kapelanije Sv. Filipa i Jakova, nebeskih zaštitnika zadarske policije

U župnoj crkvi Svetog Ivana Krstitelja u Zadru jučer je upriličeno svečano euharistijsko slavlje, kojim je Policijska uprava zadarska proslavila Dan policijske kapelanije sv. Filipa i Jakova.

Na svečanom misnom slavlju nazočio je načelnik Policijske uprave zadarske Anton Dražina sa suradnicima, a svojim nastupom proslavu je uveličala policijska klapa Sveti Mihovil, koja je svojim pjevanjem crkvenih pjesama i napjevima molitvi doprinijela ovom slavlju.

image
Pu Zadarska
image
Pu Zadarska

Misno slavlje je uz policijskog kapelana Policijske uprave zadarske, vlč. Ivu Topalovića predvodio don Darko Poljak, policijski kapelan Policijske uprave šibensko-kninske, a u molitvama za sve policijske službenike i poginule redarstvenike pridružio se i gvardijan župe Sv Ivana krstitelja, fra Jurica Galić.

Okupljenima se na kraju obratio policijski kapelan vlč. Ivo Topalović, čestitavši svim djelatnicima Policijske uprave zadarske Dan policijske kapelanije Sv. Filipa i Jakova sa željom da ih u životu prati zagovor njihovih zaštitnika.

image
Pu Zadarska
04.05.2024., 11:53h
18. svibanj 2024 05:54