Zajednička fotografija za uspomenuNatalie Darville
StoryEditor
U organizaciji platforme Mamasitas.hr

Uskršnji event oduševio i majke i mališane

Kreativne radionice vodile su Anja Matešić iz obrta Šešir znanja koji se bavi podukom djece i kreativnim radom, Blaženka Juren iz Udruge za kreativni razvoj Rekreativci i Lucija Dević iz Medenog svijeta

Dvije majke i poduzetnice, Marija Piskač i Silva Zrnić, osnovale su platformu Mamasitas.hr zbog nedostatka sadržaja za majke u Zadru i okolici. Marija, majka dvoje djece i dizajnerica nakita, te Silva, majka troje djece i vlasnica linije održive odjeće, udružile su dakle snage kako bi podržale majke poduzetnice, povezale ih te promovirale lokalne proizvode i usluge.

Unatoč svakodnevnim izazovima i nedostatku vremena, Marija i Silva uvijek pronalaze način da planiraju nove događaje i nastave širiti utjecaj Mamasitas.hr.

image

Zajednička fotografija za uspomenu

Natalie Darville

U skladu s tim, prošlog su vikenda ogranizirale Mamasitas uskršnji event u Centru za suvremenu umjetnost, kulturu i mlade u sklopu Gradske knjižnice Zadar. Valja naglasiti da su trećinu pozivnica dijelile na svom Instagram profilu te da su uvijek svi zainteresirani dobrodošli.

Održale su se kreativne radionice za 40-ak djece predškolske dobi, a na svakom eventu imaju grupu mama poduzetnica koje promoviraju svoje usluge ili proizvode.

image

U Odjelu za mlade GKZD

Natalie Darville

Tako su ovog puta kreativne radionice vodile Anja Matešić iz obrta Šešir znanja koji se bavi podukom djece i kreativnim radom, Blaženka Juren iz Udruge za kreativni razvoj Rekreativci i Lucija Dević iz Medenog svijeta.

Za dekoraciju pobrinula se Edita Marcelić iz E.M. Party for you, a za velik izbor kolača Petra Demo iz Štorije o slatkom.

Posebnu radost mališanima donijela je maskota zeca koju su donijele mame iz Igraonice Hobaboba Biograd.

- Event se svima svidio te jedva čekamo sljedeći. Želimo se posebno zahvaliti Gradskoj knjižnici na podršci i ustupanju prelijepog prostora, zaključile su na koncu organizatorice.

image

Djeca ponosna na svoja umjetnička djela

Natalie Darville
22.03.2024., 10:46h
29. travanj 2024 09:05