<p>Vatra će zapaliti Zadar</p>
Vatra će zapaliti ZadarIva Perinčić
StoryEditor
S POČETKOM U 21 SAT

Vatra kao uvod u doček Nove godine na Adventu u Zadru

Ove godine obilježavaju izdavanje 10-og albuma, a nastup u Zadru bit će svojevrstan presjek cijele njihove glazbene karijere

Za veliki doček Nove godine na Narodnom trgu, Trgu Petra Zoranića ili nekoj trećoj lokaciji Zadrani se večeras na Adventu u Zadru mogu zagrijati uz Vatru. I to onu koja gori od 1999. godine, kada je Ivan Dečak u Virovitici sa svojim prijateljima i kolegama glazbenicima oformio bend koji će obilježiti sljedeća dva desetljeća na urbanoj glazbenoj sceni. Ove godine obilježavaju izdavanje 10-og albuma, a nastup u Zadru bit će svojevrstan presjek cijele njihove glazbene karijere.

- Sa zadovoljstvom smo u Zadru u koji smo dolazili praktički kao golobradi klinci još 1999. godine. Tijekom proteklih godina u Zadru smo stekli puno fanova, prijatelja, s kojima se rado družimo i vjerujemo da će tako biti i ove večeri, kaže Dečak.

Prije polaska u Zadar u Zagrebu je obavio snimanje sa zadarskom fotografkinjom Marom Milin, za potrebe promocije nove pjesme "Slatke suze, gorke ljubavi".

- Do sada smo nastupali i u avionu i u špilji, ali nikada na Dori, pa ćemo za 25. godišnjicu napraviti i to. Planiramo veliki koncert na Šalati, naravno voljeli bismo tu našu obljetnicu proslaviti i jednim velikim ljetnim koncertom u Zadru, poručuje Dečak.

Koncert na adventskoj pozornici počinje u 21 sat.

30.12.2023., 08:54h
29. travanj 2024 04:44