VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - KAMPO KAŠTELOAndrea KrŠloviĆ
StoryEditor
DANAS POSEBNO OŽIVIO CENTAR GRADA

VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - Zadar subotom: „Al’ srce vuče nazad na vrelo, Kampo Kaštelo“...

Subotnja se špica ovaj tjedan preselila na novu lokaciju – u park iza crkve Gospe od Zdravlja...

Subotnja se špica ovaj tjedan preselila na novu lokaciju – u park iza crkve Gospe od Zdravlja. Inicijativa građana „Grad ljudi“ organizirala je kavu na uskrsnu subotu kako bi potaknuli naše građane da se vrate na poluotok.  Snage su udružili ugostiteljski obrti Morita, Almayer, TI tapas, Primavera, Kapelada, Teatro, Pizzeria Tri bunara i Teatro Verdi, kako bi ljudima pružili vrhunsku uslugu uz bogat izbor hrane i pića.

image

VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - KAMPO KAŠTELO

Andrea KrŠloviĆ

– Zadar voli neformalnost, iz tog razloga smo organizirali upravo ovakvu neformalnu kavicu na uskrsnu subotu u Kampu Kaštelu, a lutke simboliziraju ljude koji nam nedostaju na poluotoku, ispričala nam je organizatorica Ella Dušević.

image

VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - KAMPO KAŠTELO

Andrea KrŠloviĆ

Park je bio prigodno ukrašen šarenim zastavicama, cvjetićima i brojnim lutkama, kako bi dodatno privukao ljude i stvorio dojam da se ovdje zbilja nešto posebno događa. Jure Brkljača ponosno je istaknuo kako ga veseli zapjevati u njegovome kvartu, a svojim je nastupom uveseljavao sve građane, od najmlađih do najstarijih.

image

VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - KAMPO KAŠTELO

Andrea KrŠloviĆ

Mnoštvo Zadrana odazvalo se ovoj lijepoj, ugodnoj i pohvalnoj inicijativi, te su nam s radošću ispričali kako ih veseli što se nešto novo događa u gradu i da su uvijek spremni okupiti se i zajedno se podružiti uz kavu i pokoji zalogaj na suncu. U parku su se dječica veselo igrala dok su se roditelji opušteno družili ispijajući kavu i uživajući u dobroj atmosferi, a poneki su i zaplesali uz Jurine hitove, što je dodatno upotpunilo dobro raspoloženje...

Park je bio prigodno ukrašen šarenim zastavicama, cvjetićima i brojnim lutkama, kako bi dodatno privukao ljude i stvorio dojam da se ovdje zbilja nešto posebno događa. Jure Brkljača ponosno je istaknuo kako ga veseli zapjevati u njegovome kvartu, a svojim je nastupom uveseljavao sve građane, od najmlađih do najstarijih...

U zraku se osjećala radost i smijeh, a pozitivna energija bila je sveprisutna, stoga se nadamo da će ova prekrasna akcija zaista potaknuti naše ljude da se vrate na poluotok i uživaju u svim čarima koje on nudi... Više fotkica s događanja - klikom na foto galeriju iznad teksta!

image

VRATIMO LJUDE NA POLUOTOK - KAMPO KAŠTELO

Andrea KrŠloviĆ
08.04.2023., 16:33h
ZADARSKI TJEDNIK
14. svibanj 2024 12:21