44234
Wine Vip Event
StoryEditor
Promoviranje kvalitete

Wine ViP Event i iduće godine u Zadru

Tradicija Wine ViP Evenata nastavlja se i 9. godinu. Nakon 38 vrlo uspješno održanih edukativnih druženja, event se vraća 2025.g. u novom ruhu – još bolji i sadržajniji

Glavni cilj i fokus djelovanja na svim eventima je promocija kvalitete i povezivanje sudionika turizma tj. ugostiteljsko turističke struke sa vrhunskim proizvođačima i tvrtkama, a fokus je na podizanju kvalitete ponude i usluge hrvatskog turizma kroz edukacije.

U dogovoru sa partnerima i izlagačima za 2025.godinu Dantes sa svojim timom Ricerca Mercato priprema program sa sjajnim govornicima, predavanjima, radionicama, enogastronomskim prezentacijama i degustacijama, a koje su kao i svake godine do sada besplatne za sve uzvanike.

Event u Zadru održat će se 19. veljače 2025. Trajanje događaja je od 14:00 do 21:00 h.

Dan prije eventa biti će organizirana velika humanitarna donacijska večera za Ligu protiv raka Zadar.

Wine ViP Evenet u Zadru je događaj koji promovira kvalitetu. Događaj nije usmjeren samo na vino već je glavna tema događaja kompletan hrvatski turizam i kako ga unaprijediti, a zbog toga i koriste svoj drugi naziv: Međunarodna konferencija ugostiteljskih i turističkih znalaca!

Za 2025. godinu organizator priprema nekoliko novosti i iznenađenja za goste i za izlagače ali odlučili su da to bude iznenađenje do samih evenata. Ono što nije iznenađenje je humanost organizatora i svih sudionika događaja (i partnera i gostiju).

Ono što Wine ViP Evente čini posebnima osim vrhunskih edukacija i humanosti su i iznimno pozitivne emocije i energija, te snažna sinergija svih sudionika događaja.

Projekt svih devet godina imao je i ima podršku Ministarstva turizma i sporta, te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Dantes posebno ističe potporu i partnerstvo Hrvatske turističke zajednice, kao i gradova i županija domaćina evenata i njihovih turističkih zajednica.

U izlagačkom dijelu stavljen je najveći naglasak na kvalitetne lokalne i regionalne tvrtke a broj izlagača je ograničen na najviše 50 kvalitetnih izlagača.

14.10.2024., 10:43h
18. listopad 2024 10:40