Wine Vip Event
StoryEditor
22. Veljače

Zadarski hotel Amare domaćin Wine ViP Eventa

Samo dan nakon prvog ovogodišnjeg Wine ViP Event-a u Splitu pod organizacijom Dantesa i tima agencije Ricerca Mercato, enogastronomska karavana seli u Zadar. Ove godine, domaćin ovog posebnog događaja biti će hotel A‘mare, 22. veljače s početkom u 14h

Wine VIP Event privlači goste isključivo iz domene turizma, ugostiteljstva i sličnih djelatnosti. Razlog? Kroz razne edukacije i radionice namijenjene za HoReCa sektor, organizatori žele privući pojedince koji žele dodatnom edukacijom, ali i upoznavanjem s novim i kvalitetnim izlagačima, svoju uslugu, ponudu i radnu izvedbu podignuti na viši nivo. Goste će tako dočekati brojni lokalni i regionalni izlagači koji će se htjeti predstaviti u najboljem svijetlu sa svojim proizvodima.

Vrlo edukativan i jedinstven događaj namijenjen poboljšanju i unaprijeđivanju kvalitete ponude i usluge u hrvatskom ugostiteljtvu i turizmu, a namijenjen je svim osobama iz područja turizma, ugostiteljstva i srodnih djelatnosti. Kako bi ostvarili svoj cilj, organizatori su i ovaj put pomno izabrali program radionica. Program je raznovrstan te će stoga gosti moći svakako pronaći nešto što će im biti zanimljivo, a nedvojbeno i vrlo korisno.

image
Ivan Boban

Edukacijski dio radionica otvorit ćemo sa vrlo kvalitetnom radionicom o lokalnim vinima Manuele Plohl – 4 vina – 1 regija; vinska revolucija sjeverne Dalmacije.

Nakon panela uslijediti će ostale vrlo kvalitetne radionice, a jedna od radionica koju treba istaknuti je o SAKE-u, a koju će voditi sommelierski prvak Austrije – Suwi Zlatić. Radionica za koju se plaća kotizacija 50€ a iznimno je veliki interes i potrebna je prijava na linku: https://suwine.at/lp/sake-trening-hrvatska/ ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Uz ovu radionicu, tu su i brojne druge vrlo kvalitetne radionice, a više informacija o njima, kompletnom programu i predavačima možete pronaći na web stranici dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine ViP Eventa.

Veliku potporu projektu su dali Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Zadarske županije, Zadarska županija i Grad Zadar a donator ove lijepe priče je i Općina Privlaka, dok su pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Dodajmo kako i ove godine Wine ViP Event ima i humanitarnu notu te će se umjesto kotizacije za čašu primati donacije za Ligu protiv raka Zadar. Ali ono što čini tu vrlo humanu akciju posebnom je to da svaki gost će prilikom odlaska od organizatora dobiti malu vrećicu kako bi mogao staviti tu čašu u nju i ponijeti je sa sobom kao uspomenu na event i na lijepo djelo u kojem je sudjelovao.

image
Wine Vip Event

U realizaciji te vrlo lijepe i posebne ideje i nabavki vrlo kvalitetnih Schott Zwiesel vinskih čaša organizatoru Dantesu pomogla je tvrtka Alexsander Commerce.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restoratere, hotelijere, ugostitelje, veleprodaje i distributere hrane i pića, specijalizirane trgovine) za sudjelovanje na eventu primaju se isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

16.02.2024., 13:47h
27. travanj 2024 19:32