Noć muzeja u gradu paguTz Grada Paga
StoryEditor
U PETAK

Besplatno razgledajte izložbe u gradu Pagu povodom Noći muzeja

Galerije i stalni postavi zadnji petak u siječnju otvaraju svoja vrata posjetiteljima

Turistička zajednica Grada Paga poziva Vas na besplatno razgledavanje izložbi u gradu Pagu, u petak, 26. siječnja 2024. godine od 18 do 21 sat.

Svi zainteresirani moći će razgledati Galeriju paške čipke, Etno kuću KUD-a Družina, izložbu Bartula Kašića na Trgu Petra Krešimira IV, Stalni postav izložbe solarstva u I Magazinu soli te Stalni postav izložbe crkvene umjetnosti u Benediktinskom samostanu sv. Margarite u Koludraškoj ulici.

U Srednjoj školi Bartula Kašića u vremenu od 17 do 20 sati održat će se manifestacija "Muzeji i nova publika" u sklopu koje će prof. dr.sc Ivo Fabijanić održati znanstveno-popularno predavanje "Boli li nas više kada na ranu stavimo sol ili papar?" s početkom u 17.15 sati.

Turistička zajednica Grada Paga zadnjih nekoliko godina u gradu Pagu organizira besplatno razgledavanje izložbi, a galerije i stalni postavi zadnji petak u siječnju otvaraju svoja vrata posjetiteljima.

"Noć muzeja" je manifestacija koju od 2005. godine organizira Hrvatsko muzejsko društvo, a ove godine održat će se devetnaesta po redu.

image

Noć muzeja u gradu pagu

Tz Grada Paga
24.01.2024., 09:05h
24. travanj 2024 11:56