<p>HIT PREDSTAVA</p>
HIT PREDSTAVAHnk Zadar
StoryEditor
ZADARSKO KAZALIŠTE U 20:00

HIT VEČERAS U HNK: CABARET ZAGREPČANKE I STATIČAR/Zagrebačko gradsko kazalište “Komedija”...

Kao i u prethodnim Leminim cabaretima, i u ovom se isprepliću almodovarovski bizarne i melodramatične priče s energičnim songovima i suludim plesnim koreografijama...

Nakon četiri nagrađivana te od kritike i publike prepoznata hit cabareta (Splićanke, Split in space, Preko veze, Vla-Vla-Vlajland) koje je posljednih godina postavio Ivan Leo Lemo, a zadarska publika ih je imala priliku gledati, u HNK Zadar stiže novi hit Cabaret Zagrepčanke i statičar Kazališta Komedija.

Kao i u prethodnim Leminim cabaretima, i u ovom se isprepliću almodovarovski bizarne i melodramatične priče s energičnim songovima i suludim plesnim koreografijama.

EKIPA

Autor i režija: Ivan Leo Lemo

13.3 /HNK ZADAR/20:00H

Igraju: Mila Elegović, Nina Kaić Madić, Fabijan Pavao Medvešek, Ivona Kundert, Nera Stipičević

-Vrlo je jednostavna svrha ove predstave i ne želim je opisivati pretenciozno. Mislim da nije pretjerano reći da svi oni koji su doživjeli nedavne potrese u našoj zemlji pate od simptoma posttraumatskog stresnog poremećaja. Ovaj cabaret pokušava, barem donekle, raspuhati taj oblak straha, strepnje, neugodnog sjećanja i šoka upisanog u potresena tijela, rastresene umove i protresene zidove.(Ivan leo Lemo) (HNK Zadar)

13.03.2023., 17:04h
ZADARSKI TJEDNIK
20. travanj 2024 04:01