<p>Kako druga polovica voli</p>
Kako druga polovica voliLuka Dubroja
StoryEditor
S POČETKOM U 20 H

Nasmijte se do suza uz predstavu "Kako druga polovica voli" u ponedjeljak u HNK Zadar

Ova predstava, koja osvaja publiku gdje god da se izvodi, propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavnu vatru

U ponedjeljak, 11. prosinca, u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte hit komediju Satiričkog kazališta Kerempuh, KAKO DRUGA POLOVICA VOLI u režiji Filipa Detelića.

IGRAJU: Filip Detelić, Nataša Kopeč, Mia Anočić Valentić, Marko Hergešić, Josipa Anković i Matija Šakoronja.

‘Kako druga polovica voli‘ je komedija jednog od najplodnijih i najizvođenijih suvremenih dramskih pisaca - Alana Ayckbourna koji je napisao preko 80 kazališnih djela te osvojio najuglednije kazališne nagrade.

Ovaj suvremeni vodvilj, u brzom ritmu, uz upečatljive karaktere i niz komičnih obrata, vodi junake predstave u kaos iz kojeg će se uzalud pokušati izvući, propadajući sve dublje u živo blato svojih ljubavnih odabira.

Ova predstava koja osvaja publiku gdje god da se izvodi, propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavnu vatru.

Koliko smo uopće originalni i neponovljivi ili živimo u strogo utabanim stazama vrteći se u krug kao zamorci noću u svojim sumornim kavezima?

Mogu li strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice? Odgovor je da mogu, ali ne nužno prema vlastitom partneru…

Cijena ulaznice iznosi 12 eura. Radno vrijeme blagajne HNK Zadra je od 11 do 13 sati i na dan izvedbe od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati.

09.12.2023., 09:15h
27. srpanj 2024 03:19