<p>Providurova Palača</p>
Providurova PalačaLuka Jeličić
StoryEditor
SVI SU DOBRODOŠLI

Postanite volonter Narodnog muzeja Zadar, prijave otvorene do 24. siječnja

Volonteri će s radom započeti od Noći muzeja 26. siječnja 2024. pa nadalje po dogovoru

Narodni muzej Zadar POZIVA SVE zainteresirane, bez obzira na dobnu skupinu, na volonterski rad u Kneževoj i Providurovoj palači.

Kneževa i Providurova palača imaju kulturno-baštinski značaj ne samo lokalnog ili regionalnog, nego i nacionalnog karaktera budući da su one mjesta u kojima su se odvijale važne epizode u našoj povijesti. Danas su one muzejsko-kulturni centar našeg grada u kojima se odvijaju brojni događaji koji su rezultat organizacijskog truda istaknutih institucija, udruga ili pojedinaca iz našeg grada, regije, ali i čitave Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo sve one koji žele pridonijeti ili se pobliže upoznati s kulturnim aktivnostima Zadra i Zadarske županije i sudjelovati u očuvanju naše kulturne baštine da se priključe našem timu kao volonteri počevši od Noći muzeja 26. siječnja 2024. pa nadalje po dogovoru.

Mogu se prijaviti:

Srednjoškolci (posebno učenici čije je obrazovanje vezano uz umjetnost, kulturu ili turizam te oni gimnazijskog obrazovanja)

Studenti (posebno studenti turizma i komunikacijskih znanosti, Povijesti umjetnosti itd. kojima bi volonterski rad predstavljao i praktičnu dopunu studijskim obavezama)

Osobe u radnoj dobi

Umirovljenici

Zainteresirane molimo da nam se jave do 24. siječnja kako bismo ih na vrijeme upoznali sa zadacima na ovogodišnjoj Noći muzeja.

Za prijavu i detaljnije informacije, možete nam se obratiti putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Bilo bi poželjno da prijava sadrži životopis i motivacijsko pismo.

11.01.2024., 15:07h
28. travanj 2024 06:29