<p>PORTRET ANSAMBLA</p>
PORTRET ANSAMBLADragon Teatar
StoryEditor
ULAZ JE SLOBODAN

Večeras premijera predstave ‘San Letnje noći‘ na govorima mjesta Sali, Zaglava i Žmana

Nisam se obeshrabrila kad su me mnogi odbili i pokušali uvjeriti da je to prevelika predstava za Sali, kazala je Maja Šimić

Večeras, 27. lipnja 2024. godine u 21:15 održat će se premijera predstave "San Letnje noći" na govorima mjesta Sali, Zaglava i Žmana u Saljskom polju na mikrolokaciji Lokvanj.

U prethodno najavljenom terminu predstava nije održana zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, stoga je večeras ulaz slobodan.

- Prijevod "Sna ljetne noći" doživjela sam kao pravi izazov. U otočkom trenutku spojile su se dvije moje struke i zazvonio je govor kojeg još samo šapću nane na Ravancu. Nisam odustala od tog prekrasnog projekta ni kad je Ante završio u bolnici, nisam odustala niti kad su se Ivana i Petra odselile s otoka. Nisam se obeshrabrila kad su me mnogi odbili i pokušali uvjeriti da je to prevelika predstava za Sali. Nadam se da će večeras nebo biti vedro. Ovo je program koji vraća vjeru u ljude, život i teatar, emotivno je kazala Maja Šimić.

U Predstavi igraju

Damir Ramov, Filip Šešelja, Ivan Špralja, Zdenko Dominis, Matija Ramov, Sani Burin, Ivona Petešić Frka, Ante Mihić, Mario Živković, Božidar Bačić

Dramatizacija/Režija/Produkcija: Maja Šimić

Izrada maski: Iskra Jovanović Glavaš

Izrada šešira: Vesna Savković

Majstori tehnike: Marino Petešić i Josip Šindija

Fotografija: Mira Lordanić

Grafika: Lorena Buturić

POKROVITELJI

RMS RENTAL MEDIA SERVICES, Zadarska Županija, Općina Sali, Turistička zajednica Općine Sali, OŠ Petar Lorini

SPONZORI

Tutta Forza Night club, Konoba Trapula, DVD Sali

After Party održat će se u Tutta Forza night clubu uz DJ Bartola Njarija

27.06.2024., 11:44h
01. srpanj 2024 10:56