<p>Večeri komedije Bibinje</p>
Večeri komedije BibinjeFB Visit Bibinje
StoryEditor

Večeri komedije u Bibinjama: Ž. Pervan i Bloger Krule

Prva od dvije Večeri komedije koje se održavaju u sklopu Ljetnog programa 2022. u Bibinjama održat će se u ponedjeljak, 18. 7. 2022. od 21 sat na Trgu Sri Sela. Jadranko Hodak publici poznatiji pod imenom Bloger Krule zabavljat će publiku predstavom pod nazivom "Od prvog do prvog". Predstava je nazvana po istoimenoj autorskoj knjizi objavljenoj još 2018. godine, a nasmijat će sve prisutne satiričkim i zabavnim osvrtom na cjelokupnu aktualnu političku, kulturnu i društvenu zbilju Lijepe Naše.

Druga Večer komedije u Bibinjama održat će se u utorak, 19. srpnja, također na Trgu Sri Sela, a gostovat će Željko Pervan, jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara, scenarist i glumac. S početkom u 21:00 sati, Pervan će predstaviti svoj novi stand-up show "Nema meni domene", u kojem će se na zanimljiv i nadasve urnebesno duhoviti način podijeliti vlastita zapažanja o sebi i time zabaviti te nasmijati sve prisutne!

Više o ostalim manifestacijama koje se održavaju u sklopu Ljetnog programa 2022. u Bibinjama saznajte na web stranici turističke zajednice ili na Facebook stranici.

17.07.2022., 15:55h
22. listopad 2024 08:52