Zemunik u blagdanskom ozračju
StoryEditor
LIPOTA ŽIVOTA

U kafiću Centar pijete kavu i uživate u pogledu...

U zadarskom zaobalju ima sjajnih mjesta na kojima možemo uživati i opustiti se... A jedno od tih mjesta svakako je sve urbaniziraniji i infrastrukturno opremljeniji - Zemunik Donji, u samom centru Ravnih kotara...

U zadarskom zaobalju ima sjajnih mjesta na kojima možemo uživati i opustiti se... Jedno od tih mjesta svakako je sve urbaniziraniji i infrastrukturno opremljeniji Zemunik Donji, u samom centru Ravnih kotara...

image

Prijateljstva koja traju vječno

Potreban je i ugodan kafić za opuštanje uz kavu, tiskovine, čašu crnog vina, pivu ili koktel kako što je caffe bar Centar u samom centru Zemunika Donjeg. Lokacija kao da je iz nekog hollywoodskog božićnog filma. Nalazi se nadomak fontane, stoljetne murve, crkve, spomenika, ambulante, pošte, trgovina, uslužnih obrta, uljare, višenamjenskog igrališta, škole i vrtića te športske dvorane u izgradnji.

image

Kafić za sve generacije

Žitelji oba Zemunika, Zemunika Gornjeg i Zemunika Donjeg, ali i gosti i prolaznici vole popiti kavu u ovom općinskom središtu, a jedan od izbora je svakako caffe bar Centar. Jedni uz kavu ogovaraju druge, drugi pričaju o važnim životnim stvarima, treći uživaju u tišini svojih misli, a četvrti slikaju prekrasnu fontanu, općinski Adventski sajam i sve "lipote i divote" fascinantnog zemuničkog centra.

Lokacija kao da je iz nekog hollywoodskog božićnog filma...

Caffe bar Centar u centru Zemunika Donjeg jedno je od onih mjesta u zaobalju Zadra u kojem bismo mogli provoditi sate pijuckajući šalicu kave i uživati u pogledu.

Živi, zdravi i veseli bili!

image

Na ljetnoj terasi, koje zimske blagodati

image

Druženje uz čašicu razgovora

image

Sve je odlično, sve za 5

image

Nadomak kafića i općinski Adventski sajam

08.01.2023., 14:57h
30. ožujak 2023 05:09