Sve nazočne kolegice i kolega nisu mogle stati u fotografski objektiv...
StoryEditor
SPEKTAKULARNI OPROŠTAJ ZA NOVI POČETAK

PREGRŠT EMOCIJA 45 godina bankarskog života Nede Bubnjar...

Nedjeljka Neda Bubnjar iz Prkosa koja se još 1978. godine zaposlila u Komercijalnoj banci, u mirovinu je otišla u glamuroznom stilu....

Nedjeljka Neda Bubnjar iz Prkosa, rođena Surać u Murvici, kao bankarska službenica neprekidno je radila gotovo pola stoljeća, a u više nego zasluženu mirovinu je otišla s nevjerojatnih 45 godina i dva i pol mjeseca.

”Sretna sam što me zdravlje poslužilo pa sam odradila preko 45 godina i dočekala starosnu mirovinu"-Nedjeljka Neda Bubnjar...

- Davne 1978. godine zaposlila sam se u tadašnjom Komercijalnoj banci, na zadarskom Poluotoku kod sv. Stošije Potom je to bila Dalmatinska banka, pa Nova banka a danas je OTP banka. Sretna sam što me zdravlje poslužilo pa sam odradila preko 45 godina i dočekala starosnu mirovinu, ponosno će slavljenica, friška umirovljenica Nedjeljka, svima znana kao Neda.

Kao da ima 45 godina života, a ne radnog staža

Dodala je kako vjeruje da je kroz dugogodišnji radni vijek dala maksimum u svom radnom vijeku za banku, kaže, našu banku.

image

Nedjeljka Neda Bubnjar, slavljenica

- Isto tako vjerujem da sam od 2002. godine preuzevši mjesto sindikalnog povjerenika pružila maksimalnu pomoć i podršku svojim kolegama koji su trebali sindikalnu pomoć, s vidnim emocijama će Neda, koja izgleda kao da ima 45 godina života, a ne 45 godina radnog staža.

Na spektakularni oproštaju u restoranu OTP banke, bivšoj zgradi SAS-a, natiskalo se zasigurno 80-ak zaposlenika i onih koji su već otišli u mirovinu.

- Hvala velika svima na ovakvom impozantnom odazivu. Također i kolegicama i kolegama koje nisu mogli biti ovdje, ali su poslali zaista emotivne poruke i lijepe želje, zahvalila se slavljenica Neda.

Oproštaj poput čarobnih hollywoodskih filmova

image

Slavljenička torta

Toliko darova, emocija, empatije i suza radosnica rijetko i gotovo nikad na jednom mjestu nismo vidjeli. A tek velika slavljenička torta. Veličanstveno, spektakularno poput nekog od bajkovitih, srceparajućih romantičnih filmova iz industrije filmova u Hollywoodu. Na fascinantnom slavlju, nevjerojatno bogatom slavljeničkom stolu i šanku nije nedostajalo, moglo bi se reći, ni ptičjeg mlijeka.

image

 A što reći za ovakve prijateljske scene

Velimir BrkiĆ

”Draga Neda, neka Vam odlazak u mirovinu bude jedno novo životno poglavlje, ispunjeno zdravljem, novim iskustvima i radostima. Uživajte!”, u osobno ime i u ime Zadarskog tjednika lijepe želje uputili smo slavljenici Nedjeljki Nedi Bubnjar...

image

Tog trenutka najsretnija i najponosnija na svijetu

Velimir BrkiĆ
image

Prijateljice za sva vremena

image

Kakve lipote, jeli to moguće

image

Zagrljaj prepun emocija

image

Ponos i zadovoljstvo

Velimir BrkiĆ
image

 Život je lijep

Velimir BrkiĆ
image

 Slika sve govori

Velimir BrkiĆ
image

Odlazak u mirovinu za pamćenje

Velimir BrkiĆ
image

Slavljenička torta

Velimir BrkiĆ
23.01.2023., 16:43h
VELIMIR BRKIĆ
23. travanj 2024 13:29