Nedjeljka Bubjnar i redakcija Zadarskog tjednikaZt
StoryEditor
REDAKCIJU POSJETILA GOSPOĐA NEDJELJKA

Neda Bubnjar, friška umirovljenica počastila Zadarski tjednik...

Nakon 45 godina neprekidnog rada kao bankarska službenica u OTP-u, prethodno Komercijalna, Dalmatinska i Nova banka, popratili smo fascinantni, rijetko viđen emotivni oproštaju od kolega i kolegica koji su je darovali s mnoštvom buketa cvijeća i darova...

Nedjeljka Neda Bubnjar iz Prkosa, posjetila je redakciju Zadarskog tjednika kod Tri bunara na zadarskom Poluotoku i nadasve ugodno iznenadila direktoricu Jasnu Rumora, djelatnike i nazočne novinare. Nesvakidašnje, počastila nas je s platom sira i pršuta, kolačima i pićem te nas na trenutak ostavila i bez teksta i bez riječi.

image

Odlazak u mirovinu Nedjeljka Neda Bubnjar sa 45 godina staža...

Naime, nakon 45 godina neprekidnog rada kao bankarska službenica u OTP-u, prethodno Komercijalna, Dalmatinska i Nova banka, popratili smo fascinantni, rijetko viđen emotivni oproštaju od kolega i kolegica koji su je darovali s mnoštvom buketa cvijeća i darova, a sve uz nadasve bogat stol i veliku slavljeničkom tortu.

Objavljena reportaža u tiskovini, na portalu i na Facebook stranici Zadarskog tjednika frišku umirovljenicu Nedu vidljivo je dirnula te se na ovaj način htjela zahvaliti Zadarskom tjedniku...

Objavljena reportaža u tiskovini, na portalu i na Facebook stranici Zadarskog tjednika frišku umirovljenicu Nedu vidljivo je dirnula te se na ovaj način htjela zahvaliti Zadarskom tjedniku.

Velika hvala gospođo Nedo, sa svim lijepim životnim željama koje se uopće mogu poželjeti...

image

Nedjeljka Bubjnar i redakcija Zadarskog tjednika

Zt
27.01.2023., 17:48h
30. ožujak 2023 19:22