<p>POLIKLINIKA OB ZADAR</p>
POLIKLINIKA OB ZADARZadarska Županija
StoryEditor
ČEKALA SE DESETLJEĆIMA

U 2023: Očekuje se završetak projekta opremanja i stavljanja u kompletnu funkciju zgrade Poliklinike OB Zadar...

Nakon 28 godina od početka izgradnje i 31 godinu od prvih projekata, primanjem prvih pacijenata 2. srpnja 2018. i to u okviru rada Odjela za onkologiju (Onkološke ordinacije i Dnevna bolnica) i Dnevne bolnice Odjela za hematologiju, Poliklinika Opće bolnice Zadar službeno je otpočela s radom...

Nakon 28 godina od početka izgradnje i 31 godinu od prvih projekata, primanjem prvih pacijenata 2. srpnja 2018. godine i to u okviru rada Odjela za onkologiju (Onkološke ordinacije i Dnevna bolnica) te Dnevne bolnice Odjela za hematologiju, Poliklinika Opće bolnice Zadar službeno je otpočela s radom.

Naknadno su useljeni Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Nuklearna medicina, Poliklinika Službe za interne bolesti, Ambulante za dermatologiju, Poliklinike Službe za kirurgiju, Anesteziološka ambulanta, Ambulante za urologiju, Oftalmološke ambulante, Psihijatrijske ambulante, Dnevna bolnica Odjela za psihijatriju, Ambulante za otorinolaringologiju, Centralni laboratorij i Odjel za radiologiju. navodi se uz ostalo u oširnom Izvješću o radu OB Zadar...

I nastavlja: 

Tijekom 2022. godine u kompletnu funkciju puštena je izgrađena i novoopremljena ambulanta za obavljanje sistematskih pregleda koja je smještena na 2. katu Poliklinike OB Zadar gdje je u ugodnom ambijentu uz suvremenu opremu te uz vodeće stručnjake pojedine grane medicine moguće obaviti preventivni sistematski pregled. Preseljenjem u nove prostorije na Poliklinici OB Zadar stvoreni su uvjeti za proširenje kapaciteta i obavljanje većeg broja usluga.

Iz navedenih razloga u ponudi su novi paketi usluga koje mogu ugovoriti i fizičke osobe što dosad nije bilo moguće zbog ograničenih kapaciteta. Osiguranjem sredstava za opremu i uređenje Odjela za hemodijalizu i Ambulante za audiologiju te uređenjem pristupa i parkirališta u 2023. godini očekuje se završetak projekta opremanja i stavljanja u kompletnu funkciju zgrade Poliklinike OB Zadar.

29.03.2023., 16:47h
ZADARSKI TJEDNIK
25. travanj 2024 02:11