Atletski klub Fortius ZadarAk Fortius
StoryEditor
TABLICE ZA 2022.

AK FORTIUS Drugi atletski klub u županiji, treći u Dalmaciji...

U najzanimljivijoj kategoriji 20 najbodovanijih rezultata po IAAF tablicama u 2022. smo ušli u Top 10,tj. točno smo 10. - ističu iz zadarskog kluba...

AK Fortius i službeno je  drugi atletski klub u Zadarskoj županiji, jedno mjesto ispred je samo - AŠK Zadar...

-Ukupno smo treći klub u Dalmaciji, te ukupno 16. klub u državi od 98. klubova koji su ove godine bodovani.U najzanimljivijoj kategoriji 20 najbodovanijih rezultata po IAAF tablicama u 2022. smo ušli u Top 10,tj. točno smo 10. Čestitke svim trenerima, svim atletičarima i atletičarkama našeg kluba na ovom fantastičnom uspjehu. A četiri godine nam je tek,vrijeme radi za nas- poručili su na FB stranici kluba. Minula godina, dodali su također,  donijelaje  toliko lijepoga, i ponešto teških trenutaka.

-No, u sportu, kao i u životu naučili smo pasti, isplakati se i onda podignuti i krenuti dalje još snažniji. Za svaki najljepši trenutak ‘kriva‘ su naša djeca, svi naši članovi koji nas svaki dan razvesele svojim osmijesima, šalama, dobrim rezultatima, željom i voljom da s nama grade lijepu priču. Treninzi, natjecanja, druženja..sve je to zlatnog sjaja. Ponosni smo i sretni što naš klub ima podršku roditelja koji imaju razumijevanja za sve prepreke na koje nailazimo. Uvijek su tu i pomažu nam da budemo bolji, za djecu, za klub Trebalo bi par postova da bi nabrojali sve što smo postigli u 2022. Ne mislimo samo na medalje, jer sport ima i pozadinu, onu ljudsku, emotivnu, socijalnu koja je u našem klubu najvažnija. Svim našim članovima, njihovim obiteljima, svim sportašima, trenerima, klubovima želimo od srca SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI- poručili su na FB stranici iz Fortiusa.

image

Atletski klub Fortius Zadar

Ak Fortius
11.01.2023., 09:07h
ZADARSKI TJEDNIK
07. svibanj 2024 10:00