<p>Čestitke momcima</p>
Čestitke momcimaBk Ares
StoryEditor
NASTUPILO 155 BOKSAČA

BK Ares ostvario sjajne rezultate na međunarodnom turniru Zagreb open

Naši boksači odradili su odlične borbe i stekli novo veliko međunarodno iskustvo te ostvarili sjajne rezultate, vraćaju se kući s tri medalje

Od srijede, 25.10. do nedjelje 29.10. 2023. u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza, održavao se tradicionalni međunarodni, 12. po redu ZAGREB OPEN za kadete i juniore.

Na 12. Zagreb Openu, najkvalitetnijem turniru za mlađe kategorije u Hrvatskoj, nastupilo je 155 mladih boksačica i boksača iz 7 zemalja: Irska, Poljska, Slovačka, Češka, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska.

Naši boksači odradili su odlične borbe i stekli novo veliko međunarodno iskustvo te ostvarili sjajne rezultate. Ivan Nekić u finalu je boksao s reprezentativcem Hrvatske Jurajem Tutundićem iz BK Brod koji je u polufinalnom ogledu svladao protivnika prekidom u prvoj rundi. Ivan je imao jako teškog i iskusnog protivnika te su prve dvije runde bile tijesne, a onda je Ivan u trećoj rundi ubacio u brzinu više i ostvario pobjedu. Ovo je Ivanov četvrti osvojeni međunarodni turnir a Ivan ima i broncu s kadetskog Europskog prvenstva.

Mihael Baričević odradio je dobar meč u kojem je falilo malo više koncentracije za pobjedu, a boksao je s boksačem iz Slovenije koji je uvjerljivo pobijedio Gabrijela Kapetanića iz BK Brod u polufinalu. Andrejas Baričević je boksao protiv zadarskog boksača Ivana Skoblara te tijesno izgubio 2:1

Čestitke našim dečkima čije najbolje vrijeme tek dolazi i za njih je ovo veliko iskustvo i naravno velike čestitke protivnicima na dobrim rezultatima. Vodili su ih treneri BK Ares Vedran Bajlo i Nikola Marketin.

Također zahvaljujemo Instruktoru Krav Mage Zadar, Mili Romiću na odličnoj kondicijskoj pripremi naših mladih boksača na kojoj se pokazalo da je naša suradnja pun pogodak.

30.10.2023., 09:05h
11. prosinac 2023 00:26